Helse Heidi

Midt i sorgen er der varme solstråler

veninder

Sorg, krise, tårer, for meget rødvin, angst anfald, flere tårer, søvnløse nætter, svingende appetit, svingende humør. Jeg er en anelse træt af det show – hvis jeg skal være helt ærlig. Men jeg kan ikke lave om på mine omstændigheder lige nu, ligemeget hvor meget jeg gerne vil. Det går langsomt fremad, jeg kæmper, tager et skridt frem, nogle dage træder jeg to tilbage. Det er hårdt, næsten ubærligt og det gør ondt. Sådan er det at have kærestesorg, åbenbart.

Og selvom linjerne ovenover måske ikke ligefrem oser af glæde så sker der alligevel (heldigvis) mange gode ting for mig, midt i alt det triste. Én af tingene, som betyder rigtig meget for mig er, at jeg har fået mange nye dejlige veninder i år. Dem har jeg primært fået igennem Værkstedet og jeg sætter stor på dem alle. Én af de ting som sker, når man befinder sig i en krise er, at man virker mere åben overfor andre. Det har jeg i hvert fald oplevet på egen krop, men også set i andre. Jeg tror at jeg, fordi jeg har været i krise det meste af året, har været mere åben og haft mere lyst til at møde nye mennesker, fordi jeg har været så sårbar, har jeg nok også været mere åben, mere tilgængelig. Selvom det lyder helt ulogisk. Jeg har været meget ærlig helt fra start, de fleste af pigerne har set mig græde indenfor kort tid og det tror jeg har været med til, at gøre mit forhold til dem tæt – hurtigere en man måske normalt vil knytte sig til andre mennesker. De har, sammen med mine “gamle” elskede veninder hjulpet mig på hver deres måde, de har været der, støttet mig, krammet mig og skrevet utrolig søde og omsorgsfulde beskeder.

Jeg er meget taknemlig og meget glad – de er mine solstråler midt i sorgen <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helse Heidi