#stærkereendcancer

Ostegris (uden laktose!)

ost

Kald mig blot et svin – jeg elsker ost og vin.

Så nemt kan det siges. Jeg elsker ost. Inviter mig til ostebord – så er jeg din for evigt. Desværre tåler min mave ikke så godt mælk, hvilket passer virkelig dårligt sammen med ostebord. Derfor spiser jeg sjældent ost, det er simpelthen ikke det værd. Jeg får mavekneb og virkelig dårlig hud nogle dage efter. Derfor er jeg glad for Valio’s alternativ som er en emmenthaler helt uden laktose. Win! Jeg spiser den på brød eller boller eller som tilbehør til mine grøntsager til frokost. Du kan også rive den over din pizza, pasta eller kødsovs. Jeg er fan! Jeg fandt min i Føtex og jeg skal snart tilbage efter en mere..

valio-emmental

Nu har jeg smagt en del af Valio’s produkter og jeg er meget begejstret. Produkterne smager fuldstændig som produkter med laktose. Jeg har endda lavet en blindsmagning for en af mine venner som ikke kunne smage forskel på almindelig flødeskum og den fløde som Valio laver uden laktose (og som jeg derfor snildt kan gå amok i..). Favoritterne er klart deres skyr som smager som en dessert, deres creme cheese (find opskrift på laktosefri cheese cake her!) og obligatorisk: fløden som min mave kan tåle.

Du kan vinde produkter på Valio’s facebook side – find den og deltag lige her!

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

 • Janne

  Hej Matilde. Jeg har fulgt din blog længe, og jeg kan huske at du tidligere skrev et par indlæg om din urene hud. Hvad har su gjort for at få den så fin som den er nu? Jeg har selv rigtig dårlig hud, desværre.
  Mvh Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Janne. Jeg tror at min urene hud kom på grund af stress. Men jeg sørger for at få sund fedt igennem kosten, drikker godt med vand og bruger økologiske hudprodukter. Jeg har ikke nogle guldkorn desværre – held og lykke med det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Matilde. Jeg har igennem de sidste år fulgt din blog (og hermed dit liv), men jeg må indrømme, at jeg på det sidste synes de sponsorerede indlæg fylder for meget. Det er svært at blive klog på om du mener det du skriver, når nu der er så mange af dem. Bloggen mister lidt af sin identitet og sin troværdighed, hvilket jeg synes er enorm synd, for du og din blog er ellers helt fantastiske
  Bare en tanke fra en ellers tro følger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#stærkereendcancer