Støvledans

#stærkereendcancer

I dag er sidste chance for at give en skilling til Knæk Cancer – du kan nemlig donere mens du træner. Det eneste du skal gøre er at lægge en video op på de sociale medier med dit bidrag og bruge hashtagget #stærkereendcancer. Du kan se mere lige her.

Jeg løftede 100 kg forleden og bidrog med 15 kroner. Der er en udfordring som alle kan være med til – du behøver ikke løfte tungt.

Skal du træne i dag? Så er der ingen undskyldninger! Vi har alle på en eller anden måde kræft inden på livet og det er en forfærdelig sygdom. Jeg har gået i sorggruppe med flere som har mistet deres kære til kræft. Deres historier glemmer jeg aldrig. Jeg ville ønske vi kunne helbrede alle og derfor synes jeg du skal overveje at give et bidrag.

Se mit bidrag på min instagram (@helsematildedk)

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvledans