Træningsnarko

Sweater weather #Nellyholic

nellynununu

Jeg er, som vi nok er flest, mest glad for sommeren. Det er så nemt at klæde sig på, du hopper bare i klipklappere og smutter i en let sommerkjole. Efteråret er mere.. besværligt. Tyk, stor jakke, vanter, hue, tørklæde og cykellygter skal pludselig findes frem. Der er dog flere ting jeg elsker ved efteråret: levende lys (fordi det er så hyggeligt), supper og simremad (fordi jeg elsker at spise) og sweatere. Jeg elsker at pakke mig ind! Jeg kombinerer helst min sweater med stramme bukser eller en nederdel. Når jeg er hjemme alene kombinerer jeg dog min sweater med natbukser (singlelivet ftw!).

Min mor driller mig ofte med, at alt mit tøj enten er sportstøj eller gråt. Og der er vist lidt om snakken. Derfor tænkte jeg at en sweater med guld var lige dét jeg manglede i min garderobe. For hvorfor ikke iklæde sig glimmer på en kedelig torsdag? Jeg køber det meste af mit tøj online (fordi jeg nok egentlig hellere vil træne end at gå rundt og købe tøj..). Nelly er min favorit side at shoppe fra og deres egne designs er ikke så tossede. Tjek det ud her!

Find sweateren her!

Indlægget er sponsoreret.

2 kommentarer

 • Kathrine

  Hej Matilde
  Det ville virkelig klæde bloggen med lidt flere “kvalitetsbilleder” eller hvordan man lige skal formulere det. Altså billeder der ikke er taget med mobilen eller photobooth eller hvad du nu tager dine billeder med. Det ville få en billedserie som ovenstående til at se bare dét mere lækker og professionel ud. Spejlreflekskameraer som de fleste bloggere render rundt med er jo dyre og sikkert også lidt uhandy, men er sikker på at selv et mindre digitalkamera ville gøre en stor positiv forskel! Bare et forslag fra en læser, der synes billeder pynter så godt – og gør bloggen lidt mere lækker at se på rent æstetisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Kathrine. Tak for din søde kommentar. Du har helt ret – min ekskæreste fik vores speljrefleks kamera da vi gik fra hinanden og jeg har derfor kun min telefon på nuværende tidspunkt. Men kamera er noget som jeg sparer op til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsnarko