Ultra nem Cheesecake uden laktose

Træningsnarko

11220936_10206461917479219_5210887203968085236_n

Ro på – jeg skyder ikke mig selv med krudt og jeg tager ikke narko. Jeg kalder bare preworkout for narko, det er det altså ikke. Jeg tager preworkout i forbindelse med min styrketræning – gerne hvis jeg skal løfte tungt eller hvis der er meget cardio på programmet. Det virker og jeg kan faktisk ikke rigtig undvære det. Det er bedre end kaffe! Særligt når jeg træner klokken 6 om morgenen er det rart at få et kick af preworkout. Der findes tusindevis af produkter og du bliver nødt til at prøve dig lidt frem. Jeg har haft gode erfaringer med:

Ikke ligefrem økologiske produkter – men jeg er altså rigtig glad for at bruge preworkout til min træning. Navnene er ret underholdende – men de virker trods billeder af store, utrolig pumpede mænd i små undertrøjer. Jeg blev introduceret for preworkout for 2 år siden og jeg kan virkelig mærke en forskel.

Koden Bloggersdelight10 giver 10% rabat på bodystore t.o.m. 31/10 2015.

Indeholder affiliate.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultra nem Cheesecake uden laktose