Kropsidealet der burde dø

Den her!

_5315-front

Jeg er lige faldet over den her på hvisk.com og er blevet ret så forelsket i den. Jeg tænker at den vil matche godt med min halskæde fra Jane König med “R” (R for Rasmus, min elskede lillebror)  og “M” (for mig..) og min halskæde med båden, som jeg har fået af P, som også har mistet sin lillebror. Jeg synes halskæden udstråler vilje – og jeg føler virkelig at jeg har viljestyrke. Jeg har sku’ kæmpet i år. Jeg synes selv at jeg fortjener den 😉

Hvad synes du? Er den ikke fin?

Affiliate

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kropsidealet der burde dø