Movember

Du skal ikke være bange

11221642_10206711597441062_4125911929028924268_n

Der er flere af jer som skriver til mig og spørger, om i er seje nok til at dyrke crossfit. For det første: Fuck ja! For det andet: Du skal ikke være bange.

Men jeg husker det: fornemmelsen og semi-angsten som fyldte mig dagene op til at jeg skulle prøve crossfit for første gang. På selve dagen svedte jeg og tankerne blev ved med at sværme om hvad jeg dog skulle lave og træne. Og om jeg ville blive til grin. Om jeg var stærk nok og om jeg ville dumme mig. Jeg havde ondt i maven og jeg havde simpelthen slet ikke lyst. Heldigvis blev jeg meget positivt overrasket. For det første har jeg aldrig mødt nogle crossfittere som er lede eller arrogante. Alle starter et sted og på forskellige niveauer. Det smukke ved crossfit er at alle kan være med. Og det er ikke noget jeg bare skriver. Alle kan være med. Der findes altid skalleringer og andre øvelser. Jeg har dyrket crossfit i over 1 år og der er stadigvæk hundredevis af ting, som jeg ikke mestrer. Heldigvis! Ellers ville det blive kedeligt! Der er nogle dage hvor jeg er så øm i mine arme, at jeg ikke kan hive mig selv op i en pull up – så gør jeg det bare i ringene i stedet. Der er træninger hvor jeg ikke gider at tage vægtskiver på min vægtstang, så gør jeg det bare uden. Alle kan vitterligt være med! I alle former og med forskellige kondital. Så hvis du sidder derude og drømmer om at prøve en crossfit time – så gør det! Hiv en veninde med, grin af hinanden og jer selv og hav det sjovt mens i gør det. Det er ikke farligt og alle har været nye engang – hvis de ikke kan huske det og virker arrogante, så er det deres hovedpine. Skriv hvis du bor nær Frederiksberg – så tager jeg gerne en træning med dig 🙂

Du kan læse mere om crossfit her – jeg træner her.

5 kommentarer

 • Trine M K

  Var til min første træning i Crossfit Copenhagen i går (er lige blevet meldt ind) og hold op hvor var det fedt. Det var godt nok “kun” en mobilitytime. Men træningen var super fed, træneren enorm dygtig og folk var søde og imødekommende. En hel anden stemning end i Fitness World. Jeg er allerede fan!
  Tak for at have inspireret mig til at starte 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mange tak for svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Efter at ha fulgt din blog er stykke tid bestemte jeg mig for at starte til crossfit. Det var lidt uhyggeligt at opsøge et helt nyt miljø, hvor jeg ikke kendte nogen. Crossfit-lokalet ligger i et fitness center, og for at komme derind skal man forbi alle maskinerne. Jeg følte mig meget utilpas, indtil jeg kom ind til crossfit. Mega god stemning, fed måde at træne på! Nu har jeg været der 4 gange, og glæder mig til næste gang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Jeg viste ikke helt hvad cf var, da jeg prøvede det første gang for snart 2.5 år siden, jeg mødte bare op.
  Første gang jeg så kom i min nuværende box, fik jeg et chock over hvor tunge rigtige vægtstænger er. Jeg var kun vandttil bodywaigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Godt jeg læste dette opslag!
  Har været så heldig og vinde 2 mdrs gratis træning, faktisk fra en konkurrence hos dig.
  Og selvom jeg var glad for at have vundet, blev jeg straks nervøs og tænkte at alle bare ville være stærkere og i bedre form end mig, som nærmest ikke kan lave en burpee.

  Nu har jeg tilmeldt et opstartsforløb hos Kogeriet, som begynder næste tirsdag.
  Så kan jeg forhåbentlig nå at stramme mig selv lidt op, så jeg vil have det godt med at komme af sted 🙂

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movember