Om jeg dater

Jeg vil så gerne træne udendørs i den her denne vinter

Nike-Pro_Warm_Vixen_Raglan_L_Æ_-_Dame-Black_White-1402544-v1-359964_0

Jeg skal altså løbe noget mere – jeg er ikke en cardiotype. Jeg vil bare gerne løfte tungt. Men altså.. Jeg skal øve mig på at løbe noget mere – for det er faktisk meget rart at få frisk luft, få plads på øverste etage og løb er så nemt og kan gøres når det passer mig. Ikke noget med at melde mig på hold og møde op på et bestemt tidspunkt. Jeg faldt over den her fra Nike, som er perfekt at have på, når vinteren endelige rammer. Er den ikke lækker? Find den her og find en masse andre her og alle Sportsmaster’s tilbud her!

Affiliate.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg dater