Lidt om min kommende bog

Kropsterapi

cs

Jeg har skrevet om det før, men der er flere af jer som har skrevet til mig og spurgt hvordan det går med min kropsterapi-behandling som jeg går til hos søde Christian som har klinik her.

Jeg har nok altid været lidt skeptisk overfor det lidt mere alternative og det er da også grænseoverskridende. Og jeg har aldrig oplevet noget lignende! Det gør ondt, men det gør godt. Jeg kan virkelig mærke hvor meget sorg der sidder gemt i min krop. Kroppen husker virkelig. Det kan jeg mærke nu. Jeg har længe forsøgt at fortrænge smerten og sorgerne, men det er slut nu. Og med behandlinger af Christian er jeg godt på vej. Jeg får givet lidt slip, jeg får grædt lidt og jeg er smadret bagefter. Men Christian er også god til at lytte og tale med mig og give rigtig gode råd. Jeg er meget glad for kropsterapi, trods min skepsis. Og det er med til at hjælpe mig godt på vej videre.

Indlægget er ikke sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om min kommende bog