I dag har jeg fødselsdag

Lidt om min kommende bog

 AT8V7050

Ubehandlet billede taget af dygtige og utrolig søde Stine.

Jeg er som mange af jer nok ved, i fuld gang med at lægge sidste hånd på min bog. Jeg har gjort mit allerbedste og jeg har lagt følelser, kærlighed og hårdt arbejde i den. Jeg skrev meget af materialet mens min ekskæreste flyttede ud af vores fælles lejlighed. Faktisk er meget af bogen skrevet med en vasketøjskurv som skrivebord. Fordi jeg ikke havde flere møbler tilbage efter vores break up. Ikke destomindre er jeg både stolt og utrolig spændt på at vise jer mit arbejde.

Meningen var at bogen skulle udkomme her til januar – men jeg har i samarbejde med mit forlag Rosinante valgt at rykke udgivelsen til april. På den måde får jeg lidt mere tid til at gøre bogen helt som den skal være. Jeg vil nemlig ikke have stress med bogen, det skal være en rar proces – det er nemlig en stor drøm for mig og hvorfor haste sig igennem det?

Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat! <3

3 kommentarer

 • Chris

  Nu ved jeg ikke om jeg har overset det, eller om du overhovedet har skrevet det på bloggen tidligere. Men hvad handler din bog egentlig om? Træning/sund livsstil ville være mit første gæt? Jeg glæder mig til at læse den 🙂 Held og lykke med din bog-rejse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Roel

  Vi glæder os også! Tag den tid du har brug for til at den bliver perfekt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Nyd forløbet og lad vær at stresse.
  Vi glæder os til at den udkommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag har jeg fødselsdag