Den her!

Min mandetype

1375769_10151576472191685_1017022884_n

Jeg har skrevet lidt om dating og hvor jeg står henne i det. Læs mere om det her.

Og hvad går jeg så efter – hvad er min type? Det vil jeg prøve at nedskrive i det her indlæg:

Jeg er ikke sådan en For Lækker til Love type – det er ikke sådan at jeg har specifikke krav og ønsker, men der er der nogle mænd som jeg kigger mere efter, end andre.

 • Mørkhårede! Og det er ikke fordi at jeg udelukker lys- eller rødhårede. Men mørkhårede mænd.. dét kan jeg altså godt li’!
 • Smil – manden skal have humor og gerne en lummer en af slagsen. En humor som får mig til at grine og blive genert. Og humor som er det modsatte af selvhøjtideligt og som gerne må være dybt ironisk og sort.
 • Han skal helst kunne sætte en hylde op. Og det er ikke fordi jeg skal have sat hylder op (det klarer min elskede far), men jeg kan godt lide hvis en mand kan finde ud af, at bruge sine hænder (høhø) og håndtere et værktøj (høhø).
 • Briller, skæg, smilehuller og t-shirt med rundhals. Dét kan jeg altså også godt li’!
 • Markerede muskler. Ikke for stort eller pumpet. Men jeg bliver altså blød i knæene hvis jeg kan se markerede arme og hvis manden har en god bagdel. Jeg er nok blevet lidt miljøskadet af alt det crossfit og alle de mænd som jeg dagligt kigger på. Jeg kan rigtig godt lide crossfit krops-typen. Men det er ikke et krav!

Det tænder mig ikke:

 • Smykker,
 • For meget hårvoks,
 • Slikhår,
 • Knold,
 • Hestehale….
 • Mænd der spiser efter en diæt (dét er sejt og jeg har respekt for dem, som går op i deres kost – men det er altså lidt kedeligt!),
 • Mænd der ser for meget sport i tv (sådan nogle som skal se ALLE fodboldkampe),
 • Tatoveringer på halsen og i ansigtet,
 • Mænd der kun kan tale om træning (dét er kedeligt og selvom jeg selv træner meget, så vil jeg altså gerne tale om andre ting),
 • Mænd der trækker stolen ud for mig – det kan jeg altså godt selv klare. Jeg løfter langt tungere ting dagligt.
 • Mænd som har et beskidt badeværelse. Gør det da lige rent inden jeg kommer – du kan gøre det med en tør klud, bare gør det.

 

Hvad tænder du på? Og hvad tænder du ikke på? Del gerne i kommentarfeltet 😉

10 kommentarer

 • Mette Mercedes

  Lækkert billede! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sjov liste! Helle for ham i midten 😀 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Høje mænd og så mener jeg 1.90 og op, jeg elsker buns og et pænt fuldskæg. Markerede overarme er sååååå lækkert – kan ikke med virkelig pumpede mænd eller nogen der bor i joggingtøj Jeg har en svaghed for rødt hår men kan svømme væk i brune øjne Jeg elsker kloge eller lidt nørdede fyre…. Jeg har det virkelig stramt med mænd, der spiller meget computer og ellers ikke er til at drive fra skærmen – hånden på hjertet, så savler jeg meget ofte når jeg enten er til crossfit eller karate – en mand i gi eller en lækker crossfitkrop er så lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Mr. Froning???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjarne

  Lige så jeg er med, så må en mand ikke være galant og trække din stol ud, forbi du går til crossfit? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha nej det har intet at gøre med crossfit, jeg er bare ikke lige til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bjarne

   Så hellere en fyr der ikke holder døren for dig, ikke trækker stolen ud og vil have du betaler på dates?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En mand som tæller kalorier – gisp! det kan ikke blive værre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Haha nej det tænder jeg i hvert fald ikke på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den her!