Det her sker når en provinspige flytter til storbyen

Om at være hamrende sårbar online

183903_1737176501720_8151501_n

Jeg skriver ærligt. Fordi jeg ikke rigtig kan andet. Jeg synes ikke der er nogen grund til det og jeg er meget ærlig i det virkelige liv. Jeg kommer faktisk tit hjem og tænker “Ej hvorfor sagde jeg det? Det var da alt for intimt!“. Men sådan er jeg nu engang skruet sammen. Jeg har skrevet meget om sorg og senest om kærestesorg. Og det vil jeg blive ved med. Dels fordi det hjælper mig selv, det er en form for bearbejdelse og samtidig kan jeg se og læse at andre kan bruge det jeg skriver til noget konstruktivt. Jeg får simpelthen så mange søde mails fra jer, det er jeg enormt glad for.

Forleden dag fik jeg en kommentar her på bloggen. Læseren skrev og spurgte om hvordan jeg havde det med at være så ærlig, hvis nu min ekskæreste læste med. Fordi jeg turde være sårbar. Den kommentar tænkte jeg længe over. Jeg har aldrig rigtig haft et problem med at være sårbar – for det er sådan at jeg er. Jeg er en følsom pige og jeg har trods alt været sammen med min ekskæreste i 7 år. Derfor gør det mig ingenting at skrive så åbent om mine følelser – for han kender mig så godt, så han ved også godt hvordan jeg har det. Og det er ikke en svaghed i mine øjne. For mig er det kun naturligt at jeg savner ham, han var min kæreste og min bedste ven i hele min ungdom. Jeg har intet had til ham og jeg er ikke vred på ham. Han gav mig en masse gode år, nogle gode oplevelser og han var der da jeg behøvede ham mest. Læseren skrev at hun ville have svært ved at være så ærlig og nok gerne ville virke ligeglad med sin ekskæreste. Jeg er ikke ligeglad med min ekskæreste og det indtryk vil jeg bestemt ikke give ham.

Jeg synes det er bedst at være ærlig – hvad synes du? Lader du som om at du har det bedre end du har, overfor din ekskæreste?

8 kommentarer

 • Emma

  Du er simpelthen for skøn, Matilde! Endelig en blogger som deler det virkelige liv fra den virkelige verden. Jeg ved der er mange, som finder dine tanker og ærlighed yderst brugbart. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Emma. Kæft hvor er det sødt skrevet – tak for det!! Jeg er utrolig glad for at du kan bruge det jeg skriver til noget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Tak fordi du er ægte, og tør at skrive når livet er lort. Det kunne en del bloggere lærer noget af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Matilde jeg kom til at tænke på hvordan din ex har det med at du stadig viser billeder af ham på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Julie – det ved jeg faktisk ikke. Der lægger allerede en del billeder af ham på bloggen, fra dengang vi stadigvæk var kærester. Jeg tror ikke at der vil komme flere billeder af ham nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes, at det er rigtig dejligt at du er så ærlig. Det er et forfriskende pust i en til tider ret overfladisk verden.
  Det eneste jeg tænker er bare – hvad hvis han en dag får sig en ny kæreste. Vil det ændre på hvad du deler omkring ham?
  Jeg spørger kun, fordi min kærestes ekskæreste stadig holder meget fast i sit tidligere forhold med min kæreste (online) – og det er svært at være den nye kæreste der skal rumme og give plads til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Malene. Tak for komplimentet, det er jeg glad for at du synes! Jeg tænker ikke at jeg vil dele så meget mere omkring ham og vores forhold. Jeg er selv på vej videre og det vil ikke hjælpe mig at blive ved at skrive om ham og vores forhold. Så jeg håber da at hans kommende kæreste kan rumme det som jeg allerede har skrevet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her sker når en provinspige flytter til storbyen