Anger management

Om jeg dater

anigif_enhanced-buzz-20055-1382636342-0

Der dumper ofte en mail eller en kommentar ind med spørgsmålet: “dater du?“. Og bloggen er jo alligevel så ærlig så hvorfor ikke skrive lidt om mit dating liv. Det er nu ikke fordi jeg dater vildt – men jeg har da været ude og spise nogle gange, drukket kaffe og gået en tur i Frederiksberg Have. Ja og jeg er da også på Happn. Jeg er ikke sådan helt klar endnu, men jeg synes nu alligevel det er meget hyggeligt. De mænd jeg dater (altså én af gangen vil jeg lige påpege) ved for det meste godt, at jeg stadig slikker sårene efter mit break up. De tjekker nemlig min baggrund ud – ligesom jeg selv gør, hvis jeg skal ud med en mand (og der elsker jeg de sociale medier!). De finder hurtigt bloggen og kan læse nærmest alting om mig og mit liv og se billeder i en lind strøm. Det er en ny oplevelse og det er lidt underligt, egentlig. Men jeg har ingen hemmeligheder som sådan og det er kun positivt i mine øjne hvis de stadig vil ses, efter at have læst alt mit lort på bloggen. Så må der være noget ved ham. Og så er der jo egentlig også en del, som han kan spørge ind til.

Lige nu skal jeg ikke forelske mig, det tror jeg i grunden slet ikke at jeg kan. Men det er rart at komme ud og se og mærke, at andre finder en tiltrækkende, sjov og dejlig. Det trængte jeg til – og det er rart at opleve igen. Kærlighed leder jeg dog ikke efter lige nu – det er vist ikke muligt når hjertet stadig er semi-bristet.

P.S. Jeg ved godt at billedet er totalt upassende. Men jeg kunne ikke lade være.

3 kommentarer

 • Julie

  Hej Matilde
  Det har ikke lige noget med dating at gøre, men derimod det crossfit du går til. Jeg mangler lidt følelsen af at føle mig tough og stærk og jeg ville derfor lige høre, hvorvidt man skal have et vist niveau før man starter? Jeg har ikke rigtig dyrket noget fast siden, jeg tog en længere pause fra taekwondo, som snart har varet i over 3 år, så min kondi er ikke glimrende og armene er blevet til spaghetti. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Tak for din kommentar – jeg laver et indlæg med dét tema! Tak for inspirationen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ikke upassende billede jeg døde af grin!!! Og det er jo aldrig nogen dårlig ting

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anger management