Sportsmaster du ruinerer mig. 25% på fitnesstøj. Fuck

28 år udenpå. Mindst 65 år indeni. Dansk Filmskat

dansk filmskat

Gamle danske film – det er min guilty pleasure. Jeg har altid været utrolig glad for at se film med Ebbe Langberg, Dario Campeotto og elskede Dirch Passer. Jeg var forelsket i dem som barn og er det stadigvæk. Mændene i danske film er så flotte, galante og ordentlige. Og det nu egentlig ikke fordi jeg normalt går efter sådan en type. Men danske film gør mig tryg og i godt humør. Jeg elsker sproget, glæden og at de næsten altid ender lykkeligt. Og så holder jeg af at se hvordan man boede dengang – mange af tingene og møblerne er moderne nu. Jeg samlede i mange år på Madam Blå, fordi jeg havde set det i de danske film.

Jeg har ikke rigtig nogle fysiske film, udover min store samling af danske filmperler. Favoritterne er Han Hun Dirch og Dario, Charles Tante og Det Støver Stadig. Dem har jeg set 20-30 gange og jeg skal se dem mange gange endnu.

Mangler du en julegave idé til en som også elsker danske film (og som nok er ældre end mig..) så kan du købe “Årets geniale gaveplan” som indeholder 4 måneders abbonnement til Dansk Filmskat, en Olsen Banden kop og Yvonne julekort.

Jeg ville personligt elske den gave! Dansk Filmskat har en masse gode film liggende og er et slaraffenland for den gamle kone som åbenbart bor indeni mig. Og så er jeg single. Jeg mangler bare kattene og evnen til at kunne hækle. Heldigvis deler min bedste veninde og jeg samme passion for danske filmperler – og jeg tror at jeg ved hvad hun skal have i år!

Indlægget er sponsoreret.

1 kommentar

  • Sofie N.

    Åh, endelig en med samme passion som jeg! Ebbe Langberg var mit første crush engang som 5-årig, og er det så sandelig endnu. Jeg er vokset op med de gode game danske klassikere, og de ryger stadig som oftest i afspilleren når der er hygge med mor. Jeg flover mig næsten over at sige det, men jeg er altså kun 20, OG jeg hækler 😀 😀
    Du er bestemt ikke alene 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sportsmaster du ruinerer mig. 25% på fitnesstøj. Fuck