December har flået mig. Er du også fattig? Lav billig suppe.

3 år i aften.

10580014_10206980785370592_8758527943451841440_n

I aften, i nat er det 3 år siden min lillebror tog sit sidste åndedrag, lukkede øjnene en sidste gang og tog i forvejen. I eftermiddag er det 3 år siden at jeg så ham sidste gang. Jeg kørte ham til nytårsfest og han nussede mig mens jeg kørte og da han gik ud af bilen sagde han “Jeg elsker dig Tiller“. Disse dage er rigtig svære for mig og for mine forældre. Minderne kommer op til overfladen og julen er også der hvor jeg har tid til at tænke og mærke efter.

Jeg har lært at leve med at min eneste lillebror er død og jeg lever med det til hverdag. Det er en del af mig, min historie og mit liv. Men december er hård. Det er der hvor familien samles og vi mangler et medlem i vores nu. December er hård fordi det er årsdagen for hans død. Jeg vil bruge dagen sammen med mine forældre, vi deler samme skæbne og deler det samme savn.

Jeg håber at du får en dejlig aften og kommer godt ind i det nye år. Jeg er glad for at du læser med, virkelig. Pas godt på dig selv ♥

4 kommentarer

 • Trine

  Åh Matilde. Jeg græder hver gang jeg læser om din bror, min største frygt er at miste min lillesøster eller lillebror, jeg tør slet ikke tænke på hvordan det må være. Jeg sender dig kærlige tanker. Du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Av, bare av.
  Varme tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  Kommer her til via Facebook.
  Tak for dine indlæg om din bror. Jeg fandt min far død I foråret, og har også været ædru i nat. Det er rart at vide at andre løber rundt i samme situation i dag. Barske løjer Held og lykke med et bedre 2016 ☺ min devise er, det kan ikke blive værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Du kan tro at jeg også tænker på dig <3 og tak for dine søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December har flået mig. Er du også fattig? Lav billig suppe.