Selvom det er hundekoldt er det dejligt at have glatte ben

All I need this christmas

braunderdu

Braun Silk épil 9  Adidas powerlift sko

Canon EOS M3  Maybelline mascara

Nu er det ikke fordi jeg er det store julemenneske. Ja jeg er faktisk ikke rigtig i julestemning. Det er som om det er forsvundet igennem årene – gaverne bliver jeg dog aldrig for gammel til! Jeg elsker at få gaver! Jeg ønsker mig vandfast mascara fordi det er hamrende praktisk når jeg træner og sveder, jeg ønsker mig vægtløftersko fordi jeg gerne vil nørde min teknik endnu mere i det nye år, jeg ønsker mig et kamera fordi min ekskæreste tog vores fælles og så ønsker jeg mig Braun Silk Épil 9 – fordi den gør mine ben lækre, glatte og dejlig bløde året rundt. Epilatoren snupper hårene ud af hårsækkene på en næsten smertefri måde og jeg har hårfrie ben i omkring 4 uger. Hamrende praktisk og tidsbesparende.

Det er vigtigt for mig at føle mig lækker, helt inderst – også selvom årstiden kun indbyder til lange bukser og strømpebukser. Jeg elsker fornemmelsen af lækre, glatte ben. Det er også rart i træningscentereret, hvor jeg har stramme bukser på (og gerne vil føle mig flot, jeg er omringet af crossfitmænd jo!)

Læs mere om den lige her og find den her!

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvom det er hundekoldt er det dejligt at have glatte ben