Travl julemåned. Jeg snyder.

Derfor er træning som medicin

12342304_10206847369595281_2333425774267488733_n

Jeg kom med i Klub 100 i år – hvilket vil sige at jeg fik løftet 100 kilo i dødløft. Forleden kom jeg så op på 110 kilo. Dét er jeg skide stolt af. Jeg havde en dum morgen, den dag jeg lavede min nye rekord. Jeg var lidt trist. Det var gråvejr, jeg var træt, det havde været en lang uge. Jeg skulle være længe på job. Nogle nederen ting trykkede mig – ting som hører til det at leve. Under træningen kom glæden langsomt. Det handler ikke så meget om at jeg fik løftet meget og løftet tungt. Det handlede om at jeg var sammen med en masse mennesker som går op i det samme som jeg. Som bakker op og hepper og klapper, når man når sit mål. Det giver selvtillid, det giver et tilhørsforhold, det giver glæde. Derfor træner jeg. Fordi jeg føler mig som en del af noget større, fordi jeg bliver bakket op og fordi jeg får en high five når jeg kæmper. Det er som medicin for mig.

Da jeg cyklede hjem fra træning fra tristheden væk i min krop. Jeg var glad igen, havde overskud til min dag og jeg smilede. Selvom det var koldt, gråt, torsdag og jeg kun havde sovet 5 timer den nat. Derfor træner jeg. Det gør mig glad.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travl julemåned. Jeg snyder.