All I need this christmas

En krukke med lykke – start 1/1-2016

krukke

Min søde veninde P har en fin krukke stående i sin vindueskarm. Den fylder hun med gode minder. Det kan være en biografbillet fra en særlig god tur, en bon fra en frokost hun har spist med en god veninde, et billede eller noget helt andet. Jeg blev meget inspireret af krukken og jeg har derfor de sidste par måneder lavet min egen. Det er ikke så tit jeg fylder i den, men den rummer alligevel en masse dejlige minder. Den står i mit køkken og jeg kigger på den hver dag. Selvom jeg ikke åbner den og kigger på minderne, så ved jeg at de er der. Og det gør mig glad, selvom jeg for tiden ofte bliver ramt af tristhed. Jeg kunne godt finde på at lave en krukke til mine forældre og fylde gode minder i den, minder jeg har med dem. Det tænker jeg er en god gaveidé (og ret så SU-venlig!).

Jeg håber at du får en dejlig dag!

4 kommentarer

 • Sikke en god ide. Sådan en, kan sikkert få et smil frem, især i de mørke tider 🙂
  Xoxo http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En sød ide, der lige fik smilet frem på mine læber – den skal SÅ meget “stjæles” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg har haft to ‘prinsesse’ kasser siden 2008, hvor jeg har gjort det samme, med billeder, billetter, keycards, tegninger osv, og jeg kan kun give ret i at der er intet så godt som at åbne den flere år efter også alle minderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Helt fantastisk ide. En krukke med kærlighed og gode oplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I need this christmas