Juleønsker

Fuld. Ofte.

druk

Hvis du følger mig på instagram og på snapchat (helsematildedk) så ved du det. Jeg går afsindigt meget i byen for tiden. Faktisk både fredag og lørdag. Og jeg er vild med det. Jeg har aldrig været så meget for at gå i byen – men jeg må indrømme at jeg synes det er helt fantastisk sjovt lige for tiden. Det er nok også lidt sjovere, når man er single. Jeg besøger ofte Konfusion, Foderbrættet, Lidkoeb, Francis Pony, The Jane, Bar25 og Zefside. Det er blandt favoritterne.

Og nej. Det er ikke særlig sundt (rent fysisk) at drikke sig i hegnet og danse til den lyse morgen. Men det er skide hamrende sjovt. Og det er det som jeg har brug for lige nu. Det har været et år som har været præget af tumult og jeg trænger til at slå mig løs og bare være ung. Uden problemer, kriser, sorger og tung baggage i rygsækken. Jeg drikker rødvin og drinks med pigerne, danser, møder søde og flotte mænd og laver pinlige ting. Og det er præcis dét som jeg har savnet – at være 28 år og sorgløs.

3 kommentarer

 • Fyr den af :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorgløs… Det var lige det ord jeg manglede. Tak

  Dit indlæg fik mig til at mindes “de gode gamle dage” med mine veninder, sprut, byture og flotte mænd.

  Fyr den af – og nyd det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skildpadden

  Jeg er bare glad for at hoere, at det gaar bedre og du er opmaerksom paa at DU har det godt (og fuck hvad andre synes!).

  Hav en super weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker