Proteiner i drop

Gammeldags. Men sandt.

tumblr_lbg18ey1ef1qe9igxo1_500

 

Jeg vil ikke nøjes. Jeg er nok slet ikke klar til kærligheden. Eller det er jeg ikke – det kan jeg mærke. Men når jeg engang er. Så vil jeg gå efter den kærlighed som gør mig lykkelig, beruset, syg i hovedet, gør mig ekstatisk og fortryllet. Ham vil jeg finde. Den ved jeg. Og jeg glæder mig! Jeg vil have en mand som ikke kan leve uden mig, som vil gå i regnvejr for at se mig i 10 minutter og som elsker mig på trods af alle mine mindre flatterende egenskaber. Håbet er tilbage. Håbet for at jeg vil finde kærligheden igen. Så der er lys for enden af tunnelen, selv i den hårdeste kærestesorg.

The best is yet to come.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteiner i drop