Gammeldags. Men sandt.

Gode ting der skete i mit 2015

2016

 Året er snart ved at være omme – og det er jeg svært glad for. Det har sku’ ikke lige været mit år. Satser stærkt på at 2016 bliver mit år. Til trods for det er der sket gode ting i 2015. Jeg har tilbragt en masse dejlig tid sammen med mine forældre. Vi har altid været enormt tætte, men efter min lillebrors død er vi blevet endnu tættere. Vi 3 holder sammen og jeg elsker at netop de er mine forældre.

Jeg var på yoga weekend. En hård en af slagsen. Men den åbnede også en masse døre for mig, jeg fandt ud af en masse ting om mig selv og mit liv og eg ramte bunden den weekend. Kun for at rejse mig og kæmpe videre. Læs mere om min weekend i de svenske skove her.

Efter jeg blev single i februar har jeg været i byen som aldrig før. Og det er pisse sjovt. Sundt? Næ. Men pisse sjovt. Mine veninder er danseglade og drikker som svampe. Og jeg er svært begejstret for det. Læs om mit druk her.

Jeg købte mig sku’ også en lejlighed i 2015. En lille fin en af slagsen. Min elskede far har lavet en masse fine ting ved lejligheden, min mor har indrettet den fordi jeg intet overskud havde. Nu er jeg endelig ved at finde mig til rette og nyde at bo alene.

20161

Jeg er blevet stærkere. Både psykisk men bestemt også fysisk. Jeg har udviklet mig vildt meget og jeg elsker det. Jeg har nu haft min træning nummer 300 i Værkstedet og jeg rykker mig hele tiden. Jeg elsker at jeg bliver stærkere, jeg elsker at slå gamle rekorder og jeg elsker alt det sociale som jeg får igennem min træning. Mange af mine veninder har jeg fundet til træning og de har hjulpet mig igennem det her helvedes år.

Jeg var på dejlig ferie med min elskede mor. Vi besøgte Hamborg og du kan læse mere om min tur her.

Jeg har tilbragt tid med en ny veninde. Søde Nina kom ind i mit liv på et tidspunkt hvor jeg virkelig havde brug for hende og jeg elsker hende. Hun står også ofte i lort til halsen og vi er gode til at tale om vores lort, drikke vin og glemme vores lort. Hun er uundværlig.

Jeg har grædt, råbt og drukket alt for meget. Men jeg har kæmpet og jeg er på vej igennem det her. Jeg kan nu sove alene uden at vågne mange gange, svede og have mareridt. Jeg er på vej <3

Tak fordi I har læst med i år. Jeg glæder mig til at dele flere oplevelser med jer!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammeldags. Men sandt.