#mankanikkestolepåenpigemedenlillerøv

Hvis du ikke vil have grove mande hænder

ellos1

Det der træning. Det er dejligt, sjovt, fedt, udfordrende og alt muligt andet. Men mine hænder ligner efterhånden en håndværkers. Og dét er jeg ikke fan af. Hård hud i håndfladerne og det dunker ofte i dem når jeg har hængt meget ud i baren til træning. Børnene på mit arbejde vil helst holde mig i højre hånd, fordi min venstre hånd er helt smadret og tyk med hård hud. Jep – både lækkert og yderst charmerende.

Derfor træner jeg oftere og oftere med handsker – de fylder ingenting i tasken og de skåner mine hænder lidt mere og jeg kan derfor have nogenlunde feminine hænder. Derudover hjælper de også med at gøre mit greb bedre – når jeg f.eks. laver pull ups.

Jeg elsker Adidas og har gjort det længe – derfor er handskerne selvfølgelig derfra. Handskerne kan købes på ellos.dk – som har overraskende meget sportstøj og gear til træning.

Du kan finde dem lige her!

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

 • Kirsten Thulesen

  Hej Matilde!
  Super godt at du fandt en god løsning, også en smart en af slagsen!

  Glædelig December
  Kærlig Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Hej Matilde
  Jeg er selv til jaw gribs, de hansker jeg har prøver er for tykke til mine hænder, som i øvrigt får hårdhud bare jeg cykler.
  Jenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg sværger til Matas hælstift med carbamid, det kan ligesom holde de værste mandehænder på afstand, skal jeg hænge meget i baren bruger jeg også jaw grips, de fylder ikke så meget som handsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#mankanikkestolepåenpigemedenlillerøv