Derfor er træning som medicin

Jeg joker med voldtægt

12347644_10206869490068279_467564472157212180_n

Jeg joker ikke med voldtægt – det kunne aldrig, aldrig nogensinde falde mig ind. Men det blev jeg beskyldt for at gøre forleden. Det drejer sig om det hashtag som jeg flittigt bruger: #mankanikkestolepåenpigemedenlillerøv som nogle bliver enormt stødt af.

Jeg er lidt træt af det – det er ment som en joke fordi jeg 1) elsker Topgunn, 2) har en stor bagdel og joker med det, 3) synes det er et pisse fedt hashtag. Der er ikke mere i dét. Der er seriøst ikke mere i det. Jeg har ikke til hensigt at svine piger med mindre bagdele til og min intention er ikke at pege fingre og sige at store numser er det rigtige. Det er for sjov. Om du er enig i min humor eller ej, det kan jeg ikke rigtig gøre noget ved. Jeg bruger det hashtag fordi jeg har brugt det så længe nu, fordi folk kender mig for det hashtag og fordi jeg min røv er kæmpe og det hashtag er med til at understrege at min numse er stor.

Kvinden som beskyldte mig for at jeg jokede med noget som ikke var sjovt, mente at jeg lige så godt kunne joke med voldtægt – for så længe jeg selv syntes at det var sjovt, så var det jo ligemeget hvad jeg jokede med. Dét er jeg selvfølgelig ikke enig i – og jeg føler slet ikke at sammenligningen er rimelig. Når man som jeg er særdeles aktiv på nettet, deler ud af mig selv og skriver hvad jeg nu har på hjertet så kan det ikke undgås at støde nogle. Sådan er det bare. Det kan jeg godt leve med, det har jeg levet med de sidste mange år. Og jeg kan godt lide at provokere – ingen tvivl om det. Jeg kan bare slet ikke forstå at jeg støder nogle ved at bruge det hashtag. Jeg kan selv fornemme humoren og ironien bagved, når jeg bruger det på min instagram.

Jeg er da selvfølgelig ked af, hvis jeg støder nogle. Men det er en misforståelse. Jeg elsker numser i alle størrelser og jeg synes som bekendt ikke at der findes den rigtige kvindefigur. Det er bare for sjov. Jeg kan bare godt lide sangen. Jeg elsker bare numser. Færdig arbejde.

 

9 kommentarer

 • Sara

  Jeg synes det er et skide fedt hashtag!
  Jeg er selv blevet voldtaget, og føler mig på ingen måde stødt af dig. Det synes jeg lige du skulle vide :blush:
  Du er en kæmpe inspiration og fantastisk at følge.

  Rigtig glædelig jul :147: :147: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg forstår ikke kritikken af dit hashtag, men forstår heller ikke hvorfor du bliver ved at sige din røv er kæmpe. Det kan være billeder snyder, men kæmpe synes jeg ikke den er..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Det er desværre blevet sådan, at folk hele tiden har en holdning på de sociale medier, de kan jo gemme sig bag en skærm og bare skrive den ene kommentar efter den anden. Det er sørgeligt 🙁 Har fulgt dig et stykke tid og jeg synes du er en kæmpe inspiration og jeg er vild med det hashtag! Arbejder selv på at få en kanon god røv! Fordi jeg synes det ser pisse godt ud! Og det er blot min holdning 🙂 så sender dig en High Five, fordi du er så sej! Og ønsker dig en rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  WOW. Der er absolut ingen sammenligning. Det er virkelig ekstremt absurd parallel at drage imellem at “lave sjov” med noget så ødelæggende, krænkende og grænseoverskridende som voldtægt og så noget som sådan set kunne være en personlig smagssag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg så lige efterfølgende lidt af samtalen på instragram og jeg vil lige tilføje, at selvom jeg også går ind for ligestilling (hvem gør ikke det?) kan jeg alligevel godt synes, at dit hashtag er sjovt. Okay for at være helt ærlighed kan jeg slet ikke se, hvad det har noget med ligestilling og privilegier at gøre, men det var vidst en af pointerne fra kommentatoren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår overhovedet ikke Kritikken af dit hashtag, det er sgu da noget af det sjoveste og folk må da snart forstå at der også findes sjov i livet!

  God dag søde Mathilde!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nu er det her jo også en blog – og ikke et public service organ. Du skal bare skrive, hvad du vil, og hvis folk har så store problemer med det, så må de jo finde en anden blog at læse.

  God røv, i øvrigt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kan overhovedet ikke se problemet i hashtagget :)) God jul herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sascha

  Hahaha nogle gange tænker jeg virkelig, hvordan der i al verden kan findes så mange mærkelige mennesker, der føler sig stødt over INGENTING? – Og og og hvordan fanden kan det være de altid lander hos dig og kommenterer de åndssvageste ting?!!! Jeg synes det er synd du altid skal forsvare dine udtalelser – jeg synes det er fedt og du skal bare fortsætte, Mathilde! Fed blog! 🙂 Keep going.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er træning som medicin