28 år udenpå. Mindst 65 år indeni. Dansk Filmskat

Juleønsker

Untitled

Grå strik Sort strik Chelsea boot

Jeans Neglelak BH

Ville elske at iklæde mig tingene ovenfor i juledagene. Jeg elsker striktrøjer, fint undertøj og neglelak på neglene. Støvlerne har jeg været forelsket i længe og jeg tror at de ligger under juletræet i år. Fra mig til mig.

Affiliate.

1 kommentar

  • Nicoline

    Iiihh, de der jeans ser SÅ fede ud – men jeg er virkelig i vildrede om, hvilken str. jeg skal vælge! Hvordan har du valgt dem i str. i forhold til andre bukser du har? Hvis du altså har dem i forvejen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28 år udenpå. Mindst 65 år indeni. Dansk Filmskat