Marcipan af 2 ingredienser og uden sukker

#mankanikkestolepåenpigemedenlillerøv

12308437_10206817083878157_7438575316262959633_n

Du har altid siddet blødt“, sagde min veninde engang. Den kommentar grinte jeg længe af og husket lige siden. For det er sandt. Min krop er vokset en del i år, jeg har taget på. Mest i muskler men også steget i fedtprocent. Og jeg er rigtig glad for det. Min krop er sådan indrettet at jeg tager på omkring lår og bagdel. Det er også der hvor jeg er stærkest. Jeg løfter tungt og kan hele tiden løfte tungere. Og det er lige præcis målet med min træning. For dét giver mig rigtig meget at være stærk og jeg får blod på tanden når jeg kan rykke mig med min træning.

Min bagdel er min fordel. Jeg har ikke en stor barm. Min numse vil til gengæld gerne frem i verdenen og jeg lader den gøre det. For jeg er glad for min bagdel og jeg gider ikke dække den til, bare fordi den måske er lidt stor. Jeg har øvet mig på noget hele året. At holde af mig selv, lige præcis som jeg er. Holde af mine kraftige ben, mine store numse, min flade mave, mine små bryster og mine skæve tænder, mit enormt høje grin. Sådan ser jeg ud – sådan er jeg lavet, sådan er jeg.

Jeg tror at det kommer med alderen, det med at være mere sikker på sig selv og sikker i sin egen krop. Men jeg tror bestemt også at det handler meget om hvordan du taler til dig selv. Og jeg har virkelig øvet mig på at tale pænt til mig selv. Jeg har måske en stor numse, der er sikkert nogen som vil tænke at min krop ser underlig ud, er grim, ikke er lækker. Men hvis jeg selv synes det – er det så ikke ligegyldigt hvad andre tænker? Jo det er nemlig. Og det vil jeg fortsat øve mig på i det nye år.

Taler du pænt til dig selv? Og hvad kan du allerbedst lide ved din krop?

4 kommentarer

 • ragnhild

  Min krop er også indrettet sådan, at den smule fedt, der sætter sig, sætter sig under navlen – lår, røv og det nederste af maven. Men samtidig har jeg markerede mavemuskler, og jeg har stærke muskler (som er med til at gøre lår og røv store :p )

  Jeg er ikke så god til at tale pænt om mig selv i alvor, men jeg taler til gengæld heller ikke grimt om disse kropsdele. Jeg fjoller med det, og jeg gør til tider selv grin med mine “kæmpestore lårbasser”. Min kæreste er vild med min røv og mine lår (og resten af min krop for den sags skyld), og han ser forbi usymmetrien og manglen på proportion mellem overkrop og underkrop, fordi han ser på mig, som den stærke, styrketrænende kvinde, jeg er. Og det hjælper nok også mig til at blive bedre til at se positivt ind i spejlet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er det ikke ret tarveligt at nedgøre piger fordi de har en lille røv? Lige meget størrelse er de vel alle lige dejlige. Jeg ved sådan set godt at du ikke helt mener det så slemt. Men det undrer mig at du skriver så meget om at man skal være tilfreds med sin krop og alligevel, skriver du hele tiden citatet med at man ikke skal stole på en pige med en lille røv. Jeg har selv en dejligt stor røv så jeg føler mig ikke ramt, jeg synes bare det er lidt underligt. Alle kroppe er dejlige, uanset størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Det er nu bare en joke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Er det ikke også lidt tarveligt at spille “forarget tricket”??

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipan af 2 ingredienser og uden sukker