Juleønsker

Proteiner i drop

guns

Du skal spise proteiner efter endt træning. Det er meget vigtigt i forhold til din opbygning af muskler. 

Slap af. Seriøst. Det behøver du slet ikke gå så højt op i. Hvis du spørger mig.

Jeg har før gået op i det. Drukket min proteinshake så snart jeg var færdig med at træne. Sørget for at få proteiner nok i løbet af dagen. Men det går jeg ikke op i længere og det har jeg ikke gjort længe. For det blev noget af et ræs og så synes jeg faktisk ikke at proteinshakes er så lækre igen. Jeg vil hellere tygge noget rigtig mad.

Jeg tænker ikke så meget over det mere. Jeg træner, cykler hjem og går i bad og spiser når jeg kan mærke sult. Ikke før. Og jeg bliver først sulten efter en times tid og så spiser jeg der. Nogle gange skal det gå hurtigt og så bliver det bare til havregryn, andre gange får jeg lavet æg eller fisk. Pointen er at jeg er blevet mere afslappet omkring det og dét er rigtig rart. Og slipper jeg for den stress og for det pres og det bliver nemmere for mig at træne. Fordi jeg ikke skal planlægge min kost og sørge for at have en shaker med mig.

Og for at krydre indlægget med en smule selvfedme: Kig på billedet og bedøm selv. Får jeg ikke de proteiner som jeg skal? Det tror jeg!

Husk! Det skal være sjovt at være sund og det skal også gerne være lidt afslappet. Sådan skal det i hvert fald gerne være i min verden.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker