12 ting en squatpige skal kunne leve med

Søskende kæden

1932256_10206946322589044_8569129793591772313_n

Jeg fik den fineste julegave af mine forældre. Det er en halskæde fra Pernille Corydon og den symboliserer (for mig) symbiosen mellem min lillebror og jeg. Min lillebror døde for snart 3 år siden, men for mig er han stadig nærværende og helt tæt på mig, hver eneste dag. Jeg er så glad for halskæden og jeg vil slet ikke have den af.

Jeg lagde billedet ud på min instagram og der er efterfølgende mange af jer som har skrevet og spurgt, hvor den er fra. Den kan findes her. Jeg har den i oxideret sølv.

For en god ordens skyld vil jeg lige skrive at indlægget ikke er sponsoreret – mine forældre har skam selv betalt for halskæden.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 ting en squatpige skal kunne leve med