En krukke med lykke - start 1/1-2016

Travl julemåned. Jeg snyder.

ec2
Er det kun mig som har travlt her i december? Jeg har indtil videre ikke haft én dag hvor jeg ikke har haft planer før eller efter job. Og det er jo ting som jeg gerne vil. Men det er stadigvæk en lille smule presset og stressende. Jeg har for eksempel ikke fået støvsuget i ret lang tid.. eller lavet mad. Sådan er det bare for mig i december og sikkert også for dig. Der er så mange arrangementer og ting man skal i denne måned. Ting der skal købes, pakkes ind, bages og sørges for.

Jeg magter derfor ikke at lave konfekt. Selvom jeg magter at spise det. Derfor snyder jeg. Jeg køber det nemlig. Færdiglavet. Simpelt og nemt og snyd. Men snyd som jeg kan stå indenfor. Du kan nemlig putte det direkte i indkøbskurven – Earth Control har lavet konfekt til dig som (også) har travlt. Det er lavet af naturlige råvarer og er til at betale. Og jeg kan spise det med god samvittighed og slipper tilmed for at vaske op. Dét er jeg svært begejstret for. Det er nu ikke fordi jeg ikke kan lide at lave det selv, jeg kan rigtig godt lide det. Men lige nu er der ikke nok timer i døgnet. Så må man ty til hvad man kan – og det er produkterne fra Earth Control.

ec3

Jeg får altid lyst til noget lækkert efter frokost og efter aftensmaden. Der synes jeg at julekonfekten er rigtig god. Et enkelt stykke eller to slukker lysten til det søde og giver mig også god energi. Jeg har gerne en lille nødboks med på arbejde med julekonfekt i, som jeg snupper i stedet for alle de julekager som står fremme i denne måned. Og det er ikke fordi jeg gerne vil tabe mig eller ikke kan lide kage. Jeg spiser gerne kage – men jeg vil ikke spise kage hver dag. Derfor er konfekten god og et godt alternativ. Et enkelt stykke konfekt efter aftensmaden sammen med en kop te er altså heller ikke at kimse af.

Indlægget er sponsoreret.

3 kommentarer

 • Tine

  Hej Mathilde
  Synes det er rigtig ærgerligt at flere har skrevet på din blog som virker til at være tidligere faste følgere, men springer grundet den store mængde af reklamer/sponsorerede indlæg at du ikke besvarer dette og i stedet for sletter kommentarerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila

   Enig. Jeg kan forstå man sletter meget personlige eller grimme kommentarer. Men tror mest af alt at folk ønsker at blive ved med at følge dig Matilde, men bare med færre sponsorerede indlæg som personligt netop var en af grundene til jeg fandt bloggen ærlig til at starte med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvor er din stol fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En krukke med lykke - start 1/1-2016