Stramt

70% på rejser i denne sibiriske kulde? Jo tak som byder.

12417916_10207036018631389_5854747579597516523_n

Vinteren har taget fusen på mig. Jeg magter den ikke og jeg er slet ikke rustet til den. Jeg er så dårlig til at klæde mig på efter vejret og glemmer ofte halstørklæde eller vanter. Jeg fryser efter få minutter og jeg bliver så træt af, at fryse. Hellere svede så det driver – gerne i en grå stram t-shirt i toget en varm juli dag. Jeg gider ikke have gåsehud og iskolde hænder. JEG MAGTER DET IKKE! Desuden trænger jeg til at bade, til at få solskin på fregnerne og til at ligge på en strandstol. Juleferien var dejlig, jovist. Men var den varm? Nej. Jeg skal have d-vitamin. Jeg skal have varme på min lille krop.

Og jeg tænker at du nok har samme forhold til vinteren som jeg? Hvis ikke – så skriv gerne hvad du gør for ikke at hade kulden så intenst som jeg.

Hvis du nu hader vinteren – så giver jeg lige et tip. Du kan lige nu tilmelde dig Secret Escape’s nyhedsbrev og få op til 70% på rejser i din mailboks. Det behøver jo selvfølgelig ikke at være til sydens varme – det er bare det jeg tænker på, lige nu. Mens jeg sidder med uldsutsko (tak mor), to sweatere og med en kop varm te. Og med snot tud. Jeg er træt. Og vinteren er så forbandet lang. Fucking sibirisk kulde. Jeg vil så gerne ud af landet, have klipklappere på og have én eneste bekymring: hvor skal jeg spise næste gang og skal jeg have is igen? Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stramt