Farvel elskede. Farvel min bedste ven.

For jeg har fået maske på

fastelavn

 

Jeg er normalt ikke stor fan af højtider eller traditioner. Men hvis der er mulighed for at klæde sig ud – så er jeg game. Og nu nærmer fastelavn sig og jeg skal helt klart klæde mig ud. Det er den dag på året hvor jeg kan klæde mig ud og te mig åndsvagt (well, nu er der i hvert fald en undskyldning). I år vil jeg gerne være klædt ud sådan her. Eller gå all-in iklædt det her. Hvad vil du gerne være i år?

Kostumer og dragter kan du finde her.

Affiliate.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel elskede. Farvel min bedste ven.