Godt nytår - endelig et nyt år!

Kropsterapi – lyder lidt for alternativt, virker bedre end en psykolog

11209735_10206045762555606_7732506129435854401_n

Jeg har skrevet om det før, læs eventuelt her og her. Jeg har igennem det sidste halve år gået til kropsterapi. Kropsterapi lød, første gang jeg hørte det, lidt for alternativt. Men jeg var samtidig også træt af at tale om tingene. Jeg ville prøve noget andet! Når jeg fortæller at jeg går til kropsterapi har jeg enormt svært ved at forklare, hvad det egentlig er.

Det er en form for massage, men foregår med tryk. Det er ikke altid behageligt, det gør faktisk svineondt i starten (og jeg var helt nervøs for fodsved). Men det hjælper. Hvad det gør er svært for mig at forklare. Men jeg oplever gang på gang at terapien hjælper på min sorg. Kroppen husker på de ting som du har været igennem af kriser, sorger, tab og grimme oplevelser. Det giver meget god mening. Og min krop er fuld af netop dé ting. Jeg er blevet løsnet godt og grundigt op, jeg har fået sat gang i nogle gamle følelser og jeg har på baggrund af dét, kunne arbejde videre med de ting. Der er, via tryk, kommet erindringer frem som jeg havde glemt alt om, men som på en eller anden vis har betydning for hvordan jeg har det. Det er svært at forklare helt hvad der sker, når jeg ligger på briksen og søde Christian trykker løs på mig (høhø) men der sker noget magisk hver gang. Jeg er lettere når jeg går derfra, jeg har fået organiseret nogle tanker og jeg får ofte styr på ubevidste tanker som har forstyrret mig.

Jeg anbefaler det varmt til alle jeg kan komme i nærheden af og således også til dig. Hvis du har været igennem nogle hårde ting, har bekymringer eller bare gerne vil prøve noget helt anderledes – så vil jeg klart anbefale kropsterapi.

Jeg går hos Christian som har klinik på Østerbro. Find hans hjemmeside her.

 

3 kommentarer

 • Anonym

  Kan man have sit tøj på imens eller er det på det punkt lidt som hvis man er til massør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Nej du skal ligge i undertøj men har hele tiden et tæppe over dig. Jeg plejer at have en sportsbh på og mormor trusser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg var hos Christian til en behandling den anden dag og det var godt nok noget af en oplevelse! Jeg ved egentlig ikke helt hvad jeg havde forventet, men bestemt ikke, at det ville fremprovokere følelserne så kraftigt som det gjorde.
  Min ekskæreste gik fra mig og fandt sammen med sin gode veninde for lidt over et halvt år siden. Det har været enormt svært for mig og oplevelsen har sat sig dybt i mig. Og mine frustrationer fik bestemt frit løb, da jeg lå der og blev trykket på. På et tidspunkt fik jeg lige to minutter for mig selv, hvor jeg bare lå på briksen og græd. Det var grænseoverskridende og forløsende på samme tid.
  Så ja, selvom det lyder ret mærkeligt, så kan det helt klart få en til at bearbejde nogle af de svære følelser, som man bærer rundt på.
  Så tak for anbefalingen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår - endelig et nyt år!