Ting du kan sige til en person i sorg

Mine mål i 2016

947014_10207036017031349_7821717519306251375_n

Hvorfor skal du altid stile efter mere?” spørger min mor tit. Hun forstår ikke hvorfor jeg gerne vil løfte tungere og tungere og træne vildere og vildere. Og det bebrejder jeg hende ikke – for man forstår det nok ikke, medmindre man selv træner og er bidt af en gal crossfitter. Men jeg får blod på tanden når jeg oplever, at jeg bliver stærkere og dygtigere. Sådan er det bare. Det er med til at drive mig og holde min motivation høj.

Jeg har mål for 2016. Jeg er en pige som elsker at sætte flueben ved min mål og en ny rekord til træning kan booste min selvtillid for sindsygt. En genvej? Måske. Men det virker.

Mine træningsmål for året er:

Jeg skal op og dødløfte 130 med stang (nuværende PR er 110)

Jeg skal kunne nuppe 150 kilo i trap baren (nuværende PR er 120)

Jeg skal lære at lave DU (doubleunders) fordi det pisser mig af at jeg ikke kan og fordi de ofte er på programmet og fordi det ser svedigt ud!

Jeg skal ro meget mere. Fordi jeg hader det og godt kan få tårer i øjnene når træneren beder os om at finde romaskinerne frem. Og jeg vil gerne forsøge at kunne lide det – bare en smule.

Jeg skal kunne squatte 90 kilo helt ned i kælderen. (nuværende PR er 90 kilo men er grim. Den skal se pæn ud og jeg skal kunne nuppe 3 i træk)

Der skal nok komme flere mål på min liste. Ingen tvivl om det. Jeg elsker at presse mig selv og jeg elsker at være i processen og jeg elsker frem for alt at nå i mål. Hvad er dine træningsmål for i år?

 

2 kommentarer

 • Sabine T

  Faldt over dit DU “issue”. Nu har du jo været en del af CF-miljøet et stykke tid, så måske du allerede har set denne video. Hvis ikke, så kig og grin med os andre 😉 https://www.youtube.com/watch?v=UKzq1upNIgU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Meget som dine, men ikke helt så tungt.
  200 lbt i dødløft
  10 strickt chinups
  Lære at kippe mine pullups
  DU
  Fri håndstand

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting du kan sige til en person i sorg