9 vanvittigt belastende ting jeg besidder

2 minutter 2 gange om dagen

oral b

 

Får du børstet bisserne som du skal? Før jeg begyndte at bruge min elektriske tandbørste tror jeg ikke, at jeg kom op på de anbefalede 2 minutter 2 gange dagligt. Det gik nok lidt for stærkt, selvom jeg dog altid har taget tandbørstning ret højtideligt. Min bedste veninde har i mange år sagt til mig at elektrisk tandbørste er “the shit“, men jeg har helt old school fortsat børstet mine tænder med en manuel en af slagsen. Nu har jeg altså fået øjnene (gabet, om man vil) op for det elektronik. Det er bare smartere. Derudover holder tandbørsten øje med mig via bluetooth og en dertilhørende app. Via den kan jeg se mine data en måned tilbage. Jeg kan se hvis jeg får børstet for hårdt, om jeg får børstet længe nok og den minder mig om når det er tid til at skifte børstehovede. Der følger en lille skærm med, som står på mit badeværelse. Så snart jeg tænder tandbørsten går den i gang med at tælle tid. Hvert 30.sekund giver den et lille ryk og jeg ved at jeg skal skifte sted. Efter 2 minutter giver den 3-4 små ryk og jeg ved at jeg er færdig med at børste tænder. Det er smart – så slipper jeg nemlig for at stå og kigge på tiden.

Faktisk er 2 minutter lang tid – prøv at sætte dig på af væggen med benene i 90 grader (en slags stol uden sæde) og børst dine tænder i 2 minutter. Du kan også prøve at sætte dig i en squat og tage tid. Så finder du ud af, at det altså er lang tid. Får du børstet tænderne 2×2 minutter dagligt?

braun1

Har du travlt? Det har jeg og det har du sikkert også. I perioder om ikke andet. Jeg tager tandbørsten med i bad. Mens jeg har balsam i håret børster jeg tænderne. Så får balsam lov til at virke som det skal og mine tænder får 2 minutters kærlighed. Tandbørsten lades op via strøm og altså ikke batterier, som jeg ellers frygtede. En opladning virker dog i ret lang tid, så den skal ikke lades op konstant.

Selvom jeg holdt hårdt på det – så er jeg altså blevet omvendt. Jeg kan ikke forestille mig at børste tænder med en manuel tandbørste mere. Elektronikken har endnu engang sejret. Og dovenskaben, om man vil. For det er bare nemmere og det synes jeg er helt okay i sådan en travl hverdag, som de fleste af os lever i.

Læs mere om tandbørsten fra Oral B her.

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 vanvittigt belastende ting jeg besidder