Jeg har lært noget nyt

9 vanvittigt belastende ting jeg besidder

tumblr_mb8fmxl9kZ1ro8ysbo1_500

I stedet for en “ting du ikke vidste om mig” bliver denne liste en liste spækket med møghamrende irriterende ting som de som kender mig nok vil kunne genkende. Særligt min mor vil kunne nikke genkendende til de fleste punkter, da hun er den som jeg har rejst mest med og dermed været sammen med i døgndrift:

 1. Jeg forvandler personlighed når jeg er sulten. Jeg bliver ond i sulet, kort for hovedet, hidsig og kan finde på at skride, råbe, græde spontant og være dybt urimelig. Af samme årsag har min kære mor altid mad med i tasken når vi rejser og hun kalder mig “The Beast” når sulten rammer mig.
 2. Jeg retter konsekvent folk som siger “hvaffor“. Det ord findes ikke, det lyder grimt og det lyder dumt. Jeg ved at folk synes at det er irriterende, men jeg vil fortsat rette dem. Også nyhedsoplæseren i tv. Jeg retter også folk som siger “bedte“. Jeg kan ikke lade være.
 3. Jeg skifter mit sengetøj hver eneste søndag. Sådan har jeg gjort siden jeg flyttede hjemmefra. Det er en handling som bare skal udføres. Og jeg kunne ikke finde på at springe en vask over.
 4. Jeg griner højt. Med hovedet godt tilbage og åbner godt op for lungerne. Jeg har arvet det fra min mor, som blev kaldt “hesten” da hun var ung. Forestil jer hende og jeg i et fly, på en café, i en biograf. Stakkels dem omkring os.
 5. Jeg spiser mere eller mindre konstant. Når jeg besøger mine forældre når jeg ofte ikke at få skoene af, før jeg går på jagt i køleskab, skabe og kagedåser. Jeg har altid mad med mig, jeg hader at være sulten (jf. punkt 1).
 6. Jeg tagger mine veninder i billeder på instagram konstant. Flere gange dagligt. Det kan være alt fra søde, små kærlighedserklæringer til dybt perverse memes.
 7. Hvis jeg har sat mig for at træne på et givent tidspunkt, så træner jeg på det tidspunkt. Jeg kan en sjældent gang godt overtales til noget andet (f.eks. kaffe med en veninde, biograf, middag med mine forældre), men som udgangspunkt vil jeg træne på et tidspunkt, som jeg har sat mig for. Jeg kan godt være urokkelig på nogle områder, træning er nok et af de områder.
 8. Jeg kan blive panisk hvis min telefon har mindre end 30% strøm på. Mine veninder driller mig med det. Jeg har altid en powerbank med mig – til træning, på arbejde, på togturen ud til mine forældre, når jeg går i byen.
 9. Jeg er elendig til at modtage komplimenter. Jeg bliver altid forlegen og tager slet ikke de søde ord til mig. Jeg øver mig, men jeg bliver simpelthen så genert. Det ender derfor ofte med at jeg får sagt noget dumt a la “den her gamle ting?“, “hvad snakker du om?” eller “hold nu kæft“.

 

Hvad er det mest irriterende ved dig?

4 kommentarer

 • Hehe!
  Før jeg fik børn, var jeg altid ved at ‘dø af sult’ især om morgenen. I weekenden stod jeg faktisk op og spiste for at gå i seng igen. Min kæreste fandt det ret irriterende.

  Og så tæller jeg alting. Gæster til et foredrsg, huller i loftspladerne, chokolader i skålen osv. Ret belastende, når jeg kan fortælle andre, hvor neget de har spist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg kender ‘the beast’! Det bor også i mig. Jeg har dog aldrig befundet mig i en situation, hvor jeg kunne finde på at græde – men spydige og pessimistiske kommentarer er de rigeligt af, når jeg er en sulten motherfucker. Hvis jeg på vej hjem fra fitness og er dødsulten, fordi jeg virkelig har knoklet, bander jeg indvendigt (og nogle gange højlydt) over folk som er i vejen på gaden. Hvis jeg på sådan et tidspunkt møder nogen jeg kender, eller en vildfaren spørger mig om hjælp til at finde vej, skal jeg virkelig tage mig sammen og trække vejret dybt et par gange haha. Jeg kender også det der med ferier… Jeg var på ferie i NY med en ven som har diabetes 1 i sidste måned, så når vi var sultne af at gå Manhatten rundt, skulle der virkelig mad på bordet med lynets hast 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monti

  Jeg retter også folk. Husk, at det hedder “Forestil jer hende og mig” og ikke “Forestil jer hende og jeg”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan også være ret underskudsagtigt, når jeg er rigtig sulten eller træt for den sags skyld. Jeg prøver dog ikke at lade det gå ud over andre, når jeg ved hvor påvirket, jeg selv kan blive af folks dårlige humør. Min familie har dog desværre oplevet mig mindre god på den konto. Fedt med en lidt alternativ liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har lært noget nyt