Du ved at du er ved at ramme de 30 når..

Der er sket noget nyt i mit liv

21514_10207228534204158_539496032885679601_n

 

Jeg er nemlig begyndt at løbe. Sådan rigtigt. Altså jeg springer næppe ud som maratonløber – så vildt er det dog ikke. Men jeg løber 2-3 gange om ugen og jeg er ret begejstret for det. Mere end jeg har været tidligere. Jeg er lidt træt af, at min træning er så struktureret. Jeg træner næsten altid på hold – det vil sige at der er en bestemt tid som jeg skal møde op på. Og det holder jeg lidt en pause med – jeg gør det i hvert fald ikke så ofte mere, som jeg gjorde før jul. Løb er nemmere og jeg kan gøre det lige når det passer mig og lige i det tempo som passer mig. Jeg kan høre musik som jeg selv vælger, løbe hvor jeg vil og gå lidt ind i mig selv. Det er så dejligt. For ikke at tale om alt den friske luft (man ved at man nærmer sig de 30 år når man taler om frisk luft, btw). Jeg er ret hooked på det der løb for tiden – nu må vi se hvor længe det varer. Men jeg er nu ret optimistisk omkring det – kan jeg løbe klokken 6 om morgenen i 3 minusgrader i januar, så kan jeg satme også løbe i maj måned. Det satser jeg i hvert fald på – for det giver god energi på øverste etage og det gør mig faktisk glad. Der er bare et enkelt problem og det er mit fjæs. Jeg er pakket ind i tøj, lag på lag. Fleecetrøjen er taget frem (man er vel pædagog), jeg har pandebånd, vanter og halsedisse på. (man ved i øvrigt også at man snart rammer de 30 år når man ejer en halsedisse). Men mit ansigt er, naturligvis, helt bart. Og det har skabt nogle problemer for mig. Først fik jeg enormt tørre læber – og dét synes jeg ser så usoigneret ud. Så fik jeg tør hud mellem øjnene og på hagen.

Min veninde (som løber 100 gange mere end jeg..hun har åbenbart knækket koden og fundet den sande løbeglæde) tippede mig om en protection creme fra Weleda. Cremen er faktisk til spædbørn, men den fungerer fint til voksne. Jeg løber enten før eller efter arbejde, som ofte er de tidspunkter på dagen hvor det er koldest. Jeg smører et tyndt lag ud i ansigtet og på læberne og løber derudaf (det lyder hurtigere end jeg rent faktisk løber..). Jeg har løbet i minus 8 grader hvor cremen virkelig gjorde et godt stykke arbejde og jeg fik ingen tørre pletter eller tørre læber. At produktet så hverken indeholder parfume, syntestiske ingredienser og farvestoffer – dét er kun en fordel i min verden (og for spædbørnene i guess). Cremen trænger hurtigt ind og du kan umiddelbart ikke se at du har den på. Jeg frygtede lidt at min hud ville skinne, men cremen ligger sig fint og næsten usynligt på huden. Selvom at jeg som oftest løber i mørke – så er jeg stadigvæk ret så forfængelig. Der er faktisk ret mange løbeklubber som man kunne rende i med ret så mange flotte løbere.. Du kan købe den her og desuden se de andre lækre produkter som jeg i den grad kan stå indenfor.

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du er ved at ramme de 30 når..