2 minutter 2 gange om dagen

Favre nye verden

PicMonkey Collage

a3

Jeg er begyndt at løbe som du måske har noteret dig på min instagram. Nu er jeg ikke den store løber og det må jeg erkende at jeg nok aldrig rigtig bliver. Løbeture på højst 10 kilometer er mere end rigeligt til mig. Ikke desto mindre så løber jeg 2-3 gange om ugen. Dels fordi jeg gerne vil have den friske luft, lidt adspredelse fra min normale træningsrutine og så får jeg også et frirum på øverste etage, når jeg er udendørs og bevæger mig. På denne årstid, hvor jeg opholder de fleste af dagens timer indendørs, så vil jeg gerne have frisk luft og det får jeg i hvert fald 2-3 gange om ugen, sådan som det ser ud lige nu. Jeg er totalt amatør på “løbe området” – mest fordi jeg ikke går så meget op i det. Pace, distance, tid, kalorier. Det siger mig ikke noget! For det meste planlægger jeg mine løbeture, mens jeg løber dem. Jeg mærker efter hvor langt jeg har lyst til at løbe, løber på må og få og høre musik jeg godt kan lide. Det er sådan lidt meditations-agtigt forestiller jeg mig. Ikke at jeg ved det, for meditation har jeg aldrig fundet ud af at mestre (#krudtirøven).

Men tøj og sko skal være i orden – det har min far lært mig. Og det giver jeg ham ret i. Jeg løb de første ture i nogle gamle løbesko jeg fandt bagerst i mit skab – og jeg havde noget så ondt i skinnebenene dagen efter. Udover ømhed, så er jeg hypermobil. Særligt i mine ankler, som i den grad er på prøve når jeg løber. Særligt hvis jeg løber på grus, i mudder eller på bakker. Jeg har derfor sagt ja tak til at teste Asics nye sko på mine næste løbeture.

Da jeg løb min første tur i Asics FuzeX kunne jeg mærke en klar forskel! Mine ankler bliver støttet i lang højere grad, fordi der er ekstra support i skoene. Skoene vejer ingenting, hvilket jeg ser som en klar fordel – da jeg sku’ er tung nok i mig selv. Og så er de pæne. Jeg er forfængelig – også når jeg løber. Det kan godt være at min løbestil er skæg at se på, men mit tøj og mine sko skal være lige i skabet. Så løber jeg nemlig også bedre, fordi jeg føler mig bedre tilpas. Og så er skoen nem at træde i. Med det mener jeg, at det er nemt at sætte fra med foden og dermed få fart på (alt er relativt..) mine skridt. Skoene er bedst at løbe på asfalt, fast grund og på stier med. Når jeg skal løbe decideret off-road (som jeg ynder engang imellem, for at få noget variation) så bruger jeg nogle løbesko som har en lidt grovere sål. Jeg glæder mig meget til at løbe med dem til sommer, hvor der altid er virkelig meget løb på programmet når jeg træner crossfit. Og jeg håber samtidig på at jeg er kommet i lidt bedre løbeform og kan løbe længere distancer og måske sætte farten en anelse op. Men hvis ikke – så fortsætter jeg bare som jeg hidtil har gjort. Det skal nemlig altid være sjovt for mig at løbe, ellers løber jeg tør i det (høhø).

Vil du vinde et FuzeX-kit til dig og din sødeste løbemakker? Det eneste du skal gøre er at tage et billede på din yndlings-løberute og dele det på instagram eller twitter med #fuzeXplore.

I de næste fire uger vil ASICS vælge den person med det mest inspirerende indslag, som dermed vinder et FuzeX-kit til to personer. Kittet indeholder: sko, shorts, tights, top, jakke og armbind. Læs konkurrencebetingelser her.

Jeg kan rigtig godt lide at løbe rundt om Damhussøen og i området deromkring. Frederiksberg Have er også altid et hit. Hvilken rute er din favorit?

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 minutter 2 gange om dagen