Når hjertet stadig er lukket. Muren er oppe og følelserne er dybfrosne.

FuzeX gør løb lidt sjovere. Og huer min forfængelighed.

Sponsoreret indlæg

12734224_10207298801320792_7115277758075896485_n

Løbesko er en verden for sig. Jeg har haft utallige par og sågar løbet barfodsløb. Jeg har igennem årene fundet ud af følgende:

  • skoene skal være pæne. Ja det er øverste punkt for en grund. Det er vigtigt for mig og det motiverer mig. (#materialgirl)
  • skoene skal være lette og bløde i sålen,
  • skoene skal støtte godt og grundigt omkring mine ankler (#hypermobil)
  • snørebåndene skal ikke være glatte, så de går op undervejs (mindre vigtigt, nuvel. Men stadigvæk vigtigt).

 

Jeg har nu testet Asics FuzeX på mange løbeture og jeg må ærligt sige at de opfylder mine (mere eller mindre) strenge krav. Da jeg så dem første gang var jeg ikke udpræget begejstret. Det må jeg indrømme. Men de vandt en del da jeg først fik dem på. Faktisk kunne jeg godt finde på at bruge dem til andet end at løbe i (selvom man vist ikke må, hvis du spørger en “rigtig” løber. De går vist i stykker eller bliver deforme eller sådan noget..). Og så er de bløde at have på, som en lille pude som fødder ligger på.

12729241_10207298800400769_6441713566995005356_n

Men nu er jeg jo crossfit’ter (sådan da) så jeg har selvfølgelig også testet sutterne til en omgang crossfit, hvor vi lavede følgende:

asics wod

 

Der er nogle forkortelser i programmet og er du ikke inde i sproget, så google det (jeg googlede alt i starten, i skjul vel at mærke). Det er en udmærket work-out. Jeg løb i mine Asics som opvarmning. Og skoene er godkendt til crossfit – hvilket jo bestemt ikke er uden betydning i min lille verden. De var særligt gode at sjippe og hoppe på box i – da de er så bløde. Skoene er nok ikke skabt til crossfit, men jeg måtte altså teste dem. De har fået nogle tæsk – sådan gør jeg nemlig når jeg tester ting her til bloggen. De har løbet i sne og på bakker, på grus og på is (isen kan ikke anbefales) og jeg er glade for dem. Og vigtigst af alt: jeg er ikke vrikket om i dem, hvilket jeg gerne mestrer når jeg løber. Og det gør nas og det er ikke godt for anklerne. Og der er Asics altså gode. Fordi de støtter godt op. Jeg glæder mig helt vildt til at have skoene på til sommer, hvor der igen er løb på crossfit-programmerne og hvor jeg vil føle mig let som en fjer (en fjer på knap 70 kilo..) og jeg vil samtidig føle mig pæn for skoene er altså labre. Jeg har dem stående fremme fordi de er så fine – de er godkendt, bestået og har fået et flueben herfra!

Sponsoreret indlæg. (ærlig snak som altid, trods betaling).

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hjertet stadig er lukket. Muren er oppe og følelserne er dybfrosne.