Proteinrig og easy suppe

Huawei’s 9 minutes challenge “Make it possible”

Sponsoreret indlæg

 

Jeg er blevet udfordret af Huawei til en 9 minuts challenge som er inspireret af fodboldspilleren Robert Lewandowski som under en fodboldkamp scorede 5 mål på under 9 minutter (og selvom jeg ikke ser fodbold, så er jeg ret imponeret). Flotte Mr. Lewandowski er med i “Make it possible” kampagnen – se den lige her. (fredags-treat. Selv tak piger).

Jeg valgte selvfølgelig at træne hele kroppen på de 9 minutter, som jeg fik til rådighed. Hjemme i min egen stue. Det skal nemlig være nemt at træne, nemt at være sund. Og det må gerne gå hurtigt – vi er mange som har travlt. Alt du skal bruge er en stol. Det kan de fleste vist opdrive. Du behøver ikke at sætte flere timer af til at træne, det kan gøres hurtigt. Og det bliver det ikke mindre effektivt af. Det fungerer også fint som en lille pause, hvis du nu for eksempel sidder og skriver, studerer eller bare har for travlt til at være medlem af et træningscenter eller løbe en tur. Hvis du ikke er medlem af et træningscenter eller bare ikke gider gå derned, så kan du sagtens træne hjemme – du skal bare være lidt kreativ. Du kan lave lunges på gulvet hjemme i stuen, tag karklude under fødderne så glider ud nemt. Du kan også fylde to plastikflasker med vand og bruge dem som vægte (det behøver ikke altid at være tungt for at være effektivt!). Og så kan du danse. Det er faktisk det sjoveste! Er du genert vil jeg anbefale dig at trække gardinerne for. Det er mine genboer i hvert fald taknemlige for tror jeg.

Jeg håber at du kan lide videoen – den har været vild sjov at lave, for jeg elsker udfordringer!

Sponsoreret indlæg.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig og easy suppe