Konkurrencemenneske. Altid konkurrencemenneske.

Jeg har lært noget nyt

olie

Jeg har dyrket crossfit i over et år. Jeg har været dum. Jeg har trænet som en gal – uden at strække synderligt meget ud, uden at få massage, uden at afspænde mine muskler og min krop. Det gav gevaldig bagslag i november, hvor min hofte og min lyske lavede voldsomt oprør og jeg ikke kunne cykle pænt, tage sko på uden at hjælpe min egen fod og træningen måtte skaleres helt vildt. Jeg fik massage – ikke wellnessmassage. Men sportsmassage som virkelig gør så ondt som folk siger. Jeg var tæt på at græde når jeg lå på briksen. Ikke destomindre så var smerterne væk efter et par behandlinger. Og det overraskede mig! Jeg har siden gjort en stor indsats for at holde det ved lige og virkelig taget mig tid til udstrækning, investeret i mere massage og gået til mobility i Værkstedet som er en hel time med lange, dybe udstræk.

Olier og cremer til massage er noget af en jungle og jeg har nogle krav:

 • det skal være nemt at smøre på,
 • det skal være drøjt i brug, så man ikke skal blive ved med at putte mere og mere på,
 • det skal dufte godt,
 • huden skal være blød og lækker efterfølgende,
 • produktet skal være pænt at have stående (jeg har lige fået en ny Vipp hylde på mit ny renoverede badeværelse og jeg vil derfor gerne have at det skal se flot ud),
 • det skal være så naturligt som muligt.

 

De krav lever Weleda op til. Jeg er meget begejstret for olien som får mine spændte og ømme muskler til at slappe af. Jeg væltede på min cykel i sidste uge og slog min venstre side gevaldigt. Jeg kunne ikke dreje hovedet særlig meget, før det jog ned af ryggen. Jeg fik massage med arnica olien og det hjalp enormt meget. Olien varmer huden op – også efter massagen er slut og sætter samtidig gang i blodgennemstrømningen. Og det kan mærkes. Der breder sig en dejlig varme, der hvor olien masseres ind. Jeg har også brugt olien efter jeg har været i bad og olien gør huden blød og lækker og det holder hele dagen. Jeg har prøvet mange olier og Weleda er bestemt en af de bedre. Og så er den flot at have stående på min badeværelseshylde. Og det er også et plus i min bog! Der findes desuden en shower gel med samme virkning, som jeg er også er fan af. Min mor prøvede at score den fra mig, men den gav jeg altså ikke slip på, selvom jeg ville give min mor hele verdenen hvis jeg kunne. Efter vægtløftning, som jeg går til onsdag aften, går jeg i et langt, varmt bad hvor jeg bruger shower gelen og efterfølgende smører jeg mig ind i olien og massere de steder jeg kan nå. Sommetider er jeg heldig at få en hånd til ryggen smile emoticon

Produkterne kan købes på helsam.dk.

Indlægget er sponsoreret.

1 kommentar

 • Jenny

  Burde du ikke starte med at skrive, at indlæget er sponsoreret? I det mindste for at give dem der ikke ønsker at læse sponsor indlæg mulighed for at klikke det væk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrencemenneske. Altid konkurrencemenneske.