Dilemma: Er du ligeglad med hvordan din krop ser du?

Konkurrencemenneske. Altid konkurrencemenneske.

12645126_10207148276557767_6866451195470652965_n

Det er spøjst, for jeg har aldrig rigtig været det. Men det er kommet til mig med alderen. Konkurrencegenet er vågnet og jeg er mere eller mindre i konstant konkurrence. Det kan være på cykelstien (hvor jeg gerne vil overhale så mange som muligt, særligt ham på raceren med den smarte hjelm), det foregår ofte til crossfit (hvor jeg enormt gerne vil løfte mere, hurtigere end ham ved siden af. Det er bare federe at være stærkere end en mand..) og det kan såmænd også foregå ved et helt almindelig spil kalaha. Jeg vil vinde. Og jeg er en dårlig vinder, det må jeg indrømme. Derfor elsker jeg alt som har med konkurrence at gøre. Lige fra hvor mange push ups hende ved siden af tager til min tandbørstning. Jep. Du læste rigtigt.

oralbnyt

Jeg har endelig fået øjnene op for elektrisk tandbørstning. Min veninde Maja har ellers ihærdigt prøvet at overtale mig igennem mange år. Nu kan jeg slet ikke forestille mig at børste tænder “manuelt” igen. Det særlige ved min elektriske tandbørste er, at jeg kan konkurrere. Med mig selv – nuvel. Men der er en form for konkurrence i det. For med tandbørsten følger en lille sød skærm som holder øje med om du gør det rigtigt, trykker rigtigt og tager tid. Du skal gerne børste tænder 2×2 minutter om dagen – og jeg elsker at jeg nu kan tage tid og tjekke om jeg får børstet bisserne som jeg skal. Derudover er der en smart app, som laver statistikker over din tandbørstning – jeg elsker det. App’en fortæller dig når det er på tide at skifte børstehovede, minder dig om at bruge tandtråd og du kan igennem app’en opnå medaljer. Jeg er en pige som sætter pris på skemaer, statistikker og målinger (og præmier). Jeg bruger det meget i forbindelse med min træning – nu kigger jeg også på min tandbørstning. Det er altså ret sjovt og vigtigt. Dine tænder skal jo holde hele livet!

Indlægget er sponsoreret.

1 kommentar

  • Caroline

    Hej Mathilde.
    Hvad str. er dine grå, stribede bukser fra Ellos?
    Hilsen Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilemma: Er du ligeglad med hvordan din krop ser du?