Grænseoverskridende tights

Om at sætte sit lys under en skæppe

12729122_10207298800280766_881000245137031023_n

 

Min mor siger det tit til mig: “Du skal ikke sætte dit lys under en skæppe” – som betyder at være beskeden og at man ikke fremhæver sig selv og sine bedrifter. Det er jeg nemlig enormt god til ikke at gøre. Jeg taler ikke om de ting, som jeg er god til. Jeg taler f.eks. meget sjældent om min blog og min bog på mit arbejde og til mine veninder. Jeg deler gerne hvis der sker noget godt, men for det meste holder jeg det for mig selv. Jeg vil ikke virke som om at jeg blærer mig og jeg vil ikke have at folk tror, at jeg tror at jeg er bedre end dem. Forbandede jantelov. Jeg skal klart øve mig på det – for man kan jo sagtens fortælle om de succeser der sker i sit liv – uden at blære sig. Uden at give folk et indtryk af, at man føler at man er bedre end dem. Og det går godt med bloggen, det går godt med min bog – jeg er stolt af de ting som jeg har opnået. Jeg har opnået mange af tingene, mens jeg har været i stor krise i mit privatliv. Og det er jeg glad og stolt over at have opnået. Jeg skal være bedre til at skide på janteloven – det vil jeg fortsat øve mig på.

Nu har jeg hængt mine to medaljer op i min stue. Den ene fik jeg sammen med min far, da vi gennemførte en triatlon sammen og den anden medalje fik jeg i efteråret, da jeg gennemførte Tough Viking. Jeg er stolt af dem begge. Det var begge store udfordringer, jeg var presset og jeg var og er stolt over dem. Derfor har jeg hængt dem frem. Ikke så meget til at vise frem når jeg får gæster, men for at kigge på dem selv. Huske mig selv på, at jeg har gennemført nogle hårde ting – huske mig selv på at man gerne må være stolt af sig selv. Og det må du også være. Om det er medaljer, diplomer eller noget helt tredje – det er ikke så vigtigt. Det er bare vigtigt at du husker dig selv på de ting som du har gennemført – husker dig selv på hvor langt du er kommet, hvad du har kæmpet for.

1 kommentar

  • Christina

    I stedet for at være bange for, at man kommer til at virke som en blærerøv, kunne du jo også tænke……at du er en stor inspiration for andre mennesker, og det er der mange der kan nyde godt af

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grænseoverskridende tights