Valentine for singler - forkæl dig selv crazycat lady

Op til 80% på tøj og 100 kroner at shoppe for!

Untitled

Sponsoreret indlæg

Da jeg flyttede ind i min lejlighed i sommer lod de gamle ejere en kommode stå. Den var genial at få, fordi jeg ikke havde mange møbler – og så har jeg ellers brugt den til mit sportstøj. Den er fyldt til randen, trods mange oprydningsforsøg og jeg har sågar haft lagt mit tøj fint sammen (hvilket jeg normalt ikke gør med sportstøj!) – men jeg må sande at jeg simpelthen har alt for meget træningstøj, i hvert fald når det kommer til plads. For i virkeligheden kan man jo ikke få for meget træningstøj…

Fristelserne er da også mange.. Særligt når Designers&Friends har så utrolig meget lækkert (sports)tøj. Jeg kunne købe mig fattig og har da vist også fået købt mig lidt fattig. Men nyt træningstøj motiverer mig altså bare og så kan jeg godt lide at være lækker – når jeg træner. Det er jeg i hvert fald i starten indtil sved, kalk og sommetider blod ødelægger mit look. Men tøj som er behageligt at træne i, sidder som det skal og som tilmed fremhæver de ting som man gerne vil have fremhævet (læs: numse) er umuligt at modstå. Når man er mig, om ikke andet. Jeg er muligvis også et let offer.

Anyways.. Designers&Friends har en kampagne lige nu, hvor du får 100 kroner at shoppe for, hvis du tilmelder dig deres nyhedsmail. 100 kroner rækker muligvis ikke langt – men det er da et godt udgangspunkt, hvis du alligevel står og mangler noget til din træning eller bare til din garderobe. Meld dig til her og shop løs. Nogle gange skal der ikke mere til end en ny top for at ny motivation kommer til dig. Så bliver løbeturene måske nemmere at komme ud på..

God træning!

Indlægget er sponsoreret.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine for singler - forkæl dig selv crazycat lady