Der er sket noget nyt i mit liv

Ting jeg vil gøre om i mit næste parforhold

tumblr_lbg18ey1ef1qe9igxo1_500

 

Nu er det ikke fordi jeg slår mig selv oven i hovedet – oh well. Lidt. Jeg kunne have gjort mange ting helt anderledes, dengang jeg stadig var sammen med min ekskæreste. Tingene er endt om de er – det gider jeg ærlig talt ikke at tude mere over. Prøver at lade være, i hvert fald. Men derfor må jeg jo gerne kigge lidt indad – hvad vil jeg gerne lave om, hvad vil jeg gerne have i mit næste parforhold, hvad vil jeg ikke have. Så jeg har, som den ordenskvinde jeg nu er, lavet en liste. En liste over de ting som jeg gerne vil have er anderledes, hvis jeg skulle være så heldig at falde for en ny mand igen:

 

 • Jeg vil som udgangspunkt ikke bruge lørdag og søndag morgen på at træne. Jeg vil putte under dynen, drikke kaffe, sove længe, gå langsomme ture og holde i hånd.
 • Jeg vil prøve at gå mindre op i rengøring, tøjvask, indkøb, madlavning og orden i køkkenskabene. Jeg vil rode mere, spise spontant, kysse selvom der burde blive støvet af og leve med en fyldt vasketøjskurv.
 • Jeg vil gå mere ud, i biografen, i byen, gå en tur sammen, lærer nye steder af byen at kende, få en stamcafé sammen og bruge flere penge på at opleve og at rejse sammen. Jeg vil planlægge mindre.
 • Jeg vil gå mindre op i træning generelt, udfylde mit liv mere med kærlighed. Leve mindre struktureret, leve mindre med vaner og rutiner. Jeg vil slappe af og ikke lade dagligdagen drukne lidenskaben.
 • Jeg vil dyrke mig selv, mine egne interesser, mine egne venner og veninder. Men jeg vil også have interesser sammen med min kæreste, dyrke dem sammen, dyrke fælles venner og lave ting sammen, som betyder noget for den anden.
 • Jeg vil åbne mig mere op, fortælle mere, dele mere, turde være sårbar. Igen. For det kunne jeg engang. Og jeg glæder mig til at kunne igen. Kunne stole på at kærlighed ikke nødvendigvis er lig med smerte og sorg. Og jeg ved at når jeg engang finder det – så behøver jeg ikke den her dumme liste. For så vil det ske helt automatisk.

 

#dueraldrigalene

3 kommentarer

 • Julie

  Kære Matilde,
  Jeg blev meget rørt af dit indlæg. En kærlig reminder om at elske lidt mere og nyde lidt mere – tak for det! Jeg ønsker dig masser af kærlighed i dit liv 🙂
  Hilsen fra Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle smukke overvejelser du gør dig. Elsker din opsummering efter hvert punkt.
  Jeg er sikker på at mange af punkterne klarer sig selv når først en værdig mand har fået dig på krogen.
  Resten synes jeg at du skal øve dig på med nogle veninder til han finder dig: Vaner kan være svære at ændre, og måske er det netop på et sådan café besøg at i får øjenkontakt, hvem ved 😉
  Håber du er på vej til en café netop nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Kære Matilde
  Tag det fra en “ældre” kvinde, pas på du ikke ofre dig sel i forholdet, jeg fandt mit livs kærlighed i ham, hvor jeg ikke er bange for at sætte tid af til træning etc., hvad der nu fylder for at JEG kan slappe af

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget nyt i mit liv