Om at sætte sit lys under en skæppe

Cult – giver mig et spark bagi

Sponsoreret indlæg

11038872_10207373004735831_1579382148900442794_n

Jeg har sagt ja tak til at teste Cult’s nye produkter som er skabt til dig, som træner og gerne vil træne effektivt, opretholde dit energiniveau under træningen og restituere så godt som muligt. Cult har lavet produkter som er henvendt til dig som træner og lever et aktivt liv. Der er produkter som du kan anvende før træning (preworkout/before) som indeholder koffein der booster din energi så du kan træne effektivt. Det er produktet du kan se på ovenstående billede her, som hedder CULT Raw Energy Sugar Free. Der er produkter som du kan drikke under træning (during), som kan ses på nederste billede, og hedder CULT Isotonic (Fås i flere forskellige smage!) Og til sidst er der produkter til efter træningen hvor kroppen har brug for protein for at opbygge muskler og har brug for aminosyrer (postworkout/after). Dette produkt hedder CULT Protein, som også findes i forskellige smagsvarianter.

Jeg har smagt alle produkterne og jeg bruger med i forbindelse med min træning. Derfor sagde jeg også ja tak til et samarbejde med Cult. Jeg kan stå indenfor deres produkter. Jeg har længe ledt efter den helt rigtige preworkout/before. Jeg har prøvet enormt mange produkter og har da også fundet nogle, som jeg kan lide. Det smarte med Cult’s energy activator er, at det er nemt. Det må nemlig gerne være nemt at være sund, i min verden. At den ikke indeholder aspartam – dét sætter jeg også stor pris på. Jeg har dem i mit køleskab og nupper en med til træning. En dåse indeholder 500 ml, så jeg nøjes ofte med at drikke halvdelen – resten får en af de piger, som jeg nu træner med den dag. Så har vi begge god energi til en røvfuld træning. Crossfit er en hård træningstype og du skal altså have godt med energi på kontoen, hvis du f.eks. skal lave 100 burpees på tid. Jeg bruger som oftest preworkout om morgenen. Det er der hvor jeg har brug for det. Et par gange om ugen træner jeg klokken 6.00 om morgenen, og der er det nærmest livsnødvendigt at have indtaget preworkout. I hvert fald i min verden og det er en verden hvor tingene gerne må gå stærkt og jeg vil gerne være hurtig. Jeg vil anbefale dig preworkout hvis du føler at du har brug for det ekstra spark i din træning, hvis du er træt og lidt uoplagt eller hvis du f.eks. skal løbe intervalløb.

12512475_10207373005015838_205218767115721225_n

Jeg trænede i nogle år, før jeg turde kaste mig ud i preworkout verdenen. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg var bange for – jeg tror bare at jeg tænkte at det ikke var noget for mig. Jeg trænede jo ikke fordi jeg havde et mål. Jeg trænede jo bare, sådan helt almindeligt – agtigt. Men en dag fik jeg servereret en omgang preworkout og jeg kunne virkelig mærke at energien sprøjtede ud af mig. Det er ikke hver gang jeg benytter mig af preworkout, jeg vil gerne kunne træne uden at skulle drikke noget først. Men de dage hvor jeg er træt, skal slå en rekord, løfte lidt tungere, løbe lidt hurtigere – så drikker jeg preworkout. Cult er nemt fordi det ikke skal blandes op og hældes i en dunk. Dåsen er lige til at tage med sig og der er rigeligt til at dele med pigerne. Der er desuden heller ingen sukker tilsat og det er kun et plus i min bog. Der er tilsat sødemiddel, men det bekymrer mig ikke. Du skal drikke over 4 liter drik med tilsat sødemiddel, før du overskrider den acceptable daglige indtagelse af sødemidler, ifølge fødevarestyrelsen. Drik preworkout engang imellem og mærk forskellen. Du bliver et bæst. Du kan finde deres instagram lige her og blive mere inspireret!

Har allerede haft deres Isotonic med mig til træningen i morges, den med “Orange” er virkelig god!

image1

Sponsoreret indlæg

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sætte sit lys under en skæppe