Min mor siger

Afhængig af sneakers.

Sponsoreret indlæg.

12791095_10207447157349600_6125693001627218825_n

 

Nogen kvinder ejer mange stiletter og fine støvler. Jeg har ét par høje sko. Som jeg har haft på omkring 2,5 gange. Den ene gang tog jeg dem af og havde bare tæer. Jeg er ikke god til høje sko. Min far mener at høje sko er noget fanden har opfundet. Han hader når kvinder går i høje sko, fordi mange ikke kan finde ud af, at gå ordentligt i dem. Og det må jeg give ham ret i. Jeg ser tit kvinder som vakler rundt i høje sko – og så forsvinder ideen altså lidt med dem – efter min mening. Der er også kvinder som går smukt i høje sko og dét er lækkert og faktisk også enormt sexet. Jeg er nok bare en fladsko-type. Trods mine 164 centimeter er høje sko ikke noget, som har fanget mig. Jeg går bare bedre i flade sko, føler mig bedre tilpas. Derfor ejer jeg sneakers nok til at kunne give en skoleklasse sko på. Faktisk ejer jeg så mange, at min far skal til at lave et walk-in til mig, hvor der på bagvæggen skal være sko. Hylder med sko. Jeg glæder mig voldsomt til dét. Enhver piges drøm. Jeg ejer også enormt mange løbesko og træningssko. På dét punkt er jeg nok lidt en nørd. Jeg elsker at have lækre sko på, som passer til den aktivitet som jeg skal lave og som støtter godt op, f.eks. når jeg skal træne. At skoene så er pæne og lækre – dét er bestemt også et krav. Fordi jeg går op i deres funktion betyder det ikke, at de behøver at være fodformede.

12806168_10207447157149595_8226264063019466955_n

Træningsko er én ting. Sneakers er en anden snak. Jeg elsker alle mine sneakers højt. Og jeg har lige fået et nyt par og jeg er begejstret. De er fra Ecco – et mærke som ellers får mig til at tænke fodformede, praktiske, vandrestøvler. Men det er mine nye sutter bestemt ikke. De er vold cool. Samtlige af mine veninder er misundelige på dem – og jeg forstår dem. De er nemlig totalt lækre og jeg glæder mig til at flashe dem endnu mere, når foråret forhåbentlig snart viser sig. Mine er sorte og hvide – fordi jeg faktisk stod og manglede netop dén kombination. Du kan også få dem i laksefarve (som er flottere end den lyder! Seriøst, tjek dem ud!) og i blå som jeg forestiller mig er virkelig fine med en sød sommerkjole. Jeg synes at skoene fra Ecco skiller sig ud – netop fordi de er Ecco og ikke fra de store, mere kendte sneakers firmaer. Jeg elsker Nike og Adidas sneakers – men dem ser man så tit. Jeg kan godt lide at jeg skiller mig lidt ud med mine Ecco sko – på trods af, at de er sorte og hvide. Udover at de er blærede at se på, så er de også gode at have på. Præcis som Ecco sko normalvis er. Gode at gå mange kilometer i. Men nu er Ecco også blevet flotte og de taler lige til mit “sidst i tyverne”-hjerte. Jeg går i dem med bare tæer, fordi jeg elsker at have bare tæer. En hamrende praktisk og flot sko – som mine små fødder skal prydes med foråret og sommeren igennem. (tror de er perfekte til festivaller, storbyferier og jeg glæder mig til at have dem på med dertilhørende brune stænger og sommer outfit!)

Sponsoreret indlæg.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor siger