Bliv ved med at gå

Alt for damerne – løb med andre kvinder

 Sponsoreret indlæg

0198faaae7f1e3cce0c187f0032032ba

 

Dem som kender bloggen og mig ved godt, at løb ikke er min favorit sportsgren. Ikke destomindre vil jeg gerne støtte op om Alt for Damernes kvindeløb som løber af stablen igen her i foråret. Jeg har efterhånden løbet med en del gange – ikke så meget for løbet skyld, men fordi jeg har løbet det sammen med veninder og med min mor en enkelt gang (burde vi snart gøre igen, søde mor..)

Jeg bliver nok aldrig den store løber (min crossfitkrop er også alt for tung til lange distancer), men at løbe sammen med andre, gerne kvinder, det vil jeg altid gerne. Jeg synes at det er meget hyggeligere, sjovere og i den grad motiverende. At løbe sammen med mange kvinder – det er en virkelig fed følelse. Kvinder i alle aldre, figurer og kvinder som er i dårlig form og kvinder som løber maratons. Der er noget ganske særligt ved at stå ved startområdet sammen med flere hundrede kvinder. I samme trøje. Fællesskab. Det er svært at forklare, men der er bare noget helt specielt ved at løbe sammen. Og for mig er det langt sjovere end at løbe alene rundt om Damhussøen med musik i ørene. Jeg satser på at løbe i København i år – du kan læse mere om løbene her.

Har du løbet Alt for Damerne Kvindeløb? Hvis ikke – så kan jeg anbefale det. Det er en kort og overskuelig rute og der er altid styr på tingene og alting omkring løbet er utrolig velorganiseret. Det kan mærkes at de efterhånden er garvede til at arrangere løb. Og der er næsten garanteret godt vejr, da løbene ligger i sommermånederne.

Du kan tilmelde dig Alt for Damernes nyhedsbrev og få e-bogen med Michelle Christensen eller med Mascha Vang og Anne Bech gratis og samtidig være med i konkurrencen om at vinde 3 måneders abonnement til Alt for Damerne.

Det kan være at vi ses til et af løbene. Så skal du se en tung crossfitkrop kæmpe sig igennem ruten 😉

 

Sponsoreret indlæg

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv ved med at gå