Ting livet er for kort til

Dæk får prygl

 

Undskyld kvaliteten – kalk, sved og en iphone er ikke opskriften på knivskarp kvalitet. Jeg synes selv at videoen er ret skæg og virkelig understreger at jeg virkelig ikke er fanatisk. Jeg træner fordi det er sjovt og fordi det udfordrer mig og jeg spiser når jeg er sulten. Jeg kan godt lide at lave lidt sjove træningsvideoer – det skal ikke altid være så alvorligt og seriøst. Det bliver det i hvert fald aldrig med mig. Du kan se flere videoer på min instagram @helsematildedk!

1 kommentar

  • Christinna

    Hahahahaha!!!

    Fed humor/selvironi ! Troede fandme du skulle til at løfte det monster-dæk !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting livet er for kort til