Påskekonkurrence: Vind 20.000 kroner til Club La Santa

Det behøver ikke at være dyrt for at være godt

Sponsoreret

12512368_10207622872942380_2488623341483647721_n 12923356_10207622873462393_5683567253284448629_n

 

Jeg er en forfængelig pige – nuvel. Så forfængelig at jeg har sminke på til træning, ikke mere forfængelig at jeg ikke har noget imod at den bliver svedt af. Efter ti minutter. Trods min forfængelighed, så har jeg aldrig været en pige som har gået op i mærker. Jeg går op i det som virker. Som dufter, som er nemt og drøjt i brug.

Jeg træner meget. Det bliver til 5-6 gange om ugen og jeg vasker mit hår dagligt, med mindre jeg træner om aftenen og igen skal træne om morgenen. Så lader jeg det lufttørre. Men jeg går rigtig meget i bad. Efter en times crossfit er jeg klam. Jeg lugter (jep, jeg vil gerne stå ved det. Lidt af hjemløs, faktisk), jeg er beskidt (så beskidt at vandet jeg vasker hænder i bagefter, er sort) og sminke, hår og trusser sidder ikke som da jeg startede. Når jeg går så tit i bad, er det vigtigt for mig at det kan gå nogenlunde tjept – jeg har aldrig rigtig været til de lange bade. Jeg vil gerne have det overstået, så jeg kan komme videre i teksten (lidt ADHD har man vel..). En proppet træningstaske, dét gider jeg heller ikke. Der er nok at slæbe på i forvejen: sko, løbesko, sjippetov, vandflaske(r), handsker, svedhåndklæde etc. Derfor er jeg ret begejstret for rejse størrelser. De fylder minimalt, jeg skal slæbe mindre og det gør mit liv nemmere. Lidl sælger mærket Cien og de har lige lavet en masse nye produkter, som seriøst koster det samme som et frimærke. Produkterne i rejsestørrelser koster mellem 5-10 kroner! Lidl har før vundet priser med deres produkter, blandt andet deres neglelakfjerner som også er helt godkendt hos mig. Lidl har således 90 forskellige plejeprodukter og jeg er fan af, at det er produkter som alle har råd til. Perfekte priser til for eksempel studerende!

I min træningstaske (eller hvis jeg skal overnatte hos mine forældre eller veninder) har jeg:

 • Shower gel (5 kroner)
 • Håndcreme (20 kroner)
 • Hårspray (10 kroner)
 • Bodylotion (5 kroner)
 • Deodorant (10 kroner)
 • Shampoo (5 kroner)

Jeg synes det er smart og praktisk og så er priserne virkelig til at være med på. Jeg har både dyre og billige produkter på mit badeværelse – i min verden skal produkterne bare virke, være nemme at anvende og opfylde de krav jeg ellers har. Og jeg elsker rejsestørrelserne – så kan min træningstaske lige være i min cykelkurv. Jeg er fan!

Sponsoreret

 

 

2 kommentarer

 • Uh, tak for tip! Håndcremen må jeg se nærmere på næste gang, at jeg kommer forbi Lidl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Problemet med mange af de billige produkter, og særligt dem fra Lidl er, at de er fyldt med at muligt skidt for kroppen, der på længere sigt kan være rigtig skadeligt. Når det så er sagt kan man jo godt få billige alternativer, men de er naturligvis lidt kedelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekonkurrence: Vind 20.000 kroner til Club La Santa