Du ved at du bor alene når..

Kaffe entusiast – men ikke en snob

Sponsoreret

 12321508_10207581254701950_2648720156862981954_n

Jeg lærte at drikke kaffe da jeg gik på efterskole. Godt med sukker og mælk og ned med det i hurtige slurke. Sådan drak jeg kaffe i et halvt års tid. Jeg drak det primært fordi alle andre gjorde det og fordi jeg var kronisk træt (jeg var teenager og kunne sove 19 timer i døgnet). Min bedste veninde Maja lærte mig at drikke cafe latte (stadigvæk med sukker, dog rørsukker..) og langsomt lærte jeg at drikke kaffe. Stadigvæk med mælk – ligesom min kære far drikker sin kaffe. Jeg elsker kaffe og starter hver dag med en kop kaffe. Jeg drikker 2-3 kopper om dagen og jeg drikker det nu fordi jeg godt kan lide smagen. Jeg går ikke efter koffein-kicket, som jeg gjorde da jeg var helt ung. Kaffe smager godt og der findes nærmest ikke noget hyggeligere end at drikke kaffe med en god veninde, mine forældre – og så er det en udmærket idé at gå på kaffebar på en date. Hvis det altså ikke skal være vin.

Jeg har sagt ja til at blive ambassadør for Nescafé. Det har jeg sagt ja til af to årsager: jeg elsker kaffe – nærmere bestemt så elsker jeg instant kaffe. Jeg er ikke typen som har en kaffemaskine eller et kæmpe arsenal af kaffemøller, maskiner og hvad man ellers kan købe sig fattig i. En elkedel og en kop nescafé – det er den måde jeg drikker kaffe på. Den anden årsag til at jeg sagde ja til samarbejdet var, at nescafé går ind for bæredygtighed, mere om det senere. Nescafé indeholder ingen tilsætningsstoffer og er altså ren kaffe. Jeg synes at instant kaffe godt kan være lidt udskældt og ses måske lidt som en fesen udgave af kaffe. Og det mener jeg bestemt ikke at det er. Jeg er glad for nescafé. Det er til at betale, det er nemt at lave og det smager dejligt. Ikke så mange dikkedarer – det kan jeg rigtig godt lide.

Nescafé udvider GOLD familien og den nye kaffe hedder Gold Black og er en kaffe hvor bønnerne naturligt at mere styrke. Nescafé har lavet et stort kaffestudie, studiet undersøgte hvilken kaffesmag de nordiske kaffedrikker bedst kan lide. Og vi deler os i to grupper: næsten halvdelen af kaffedrikkerne foretrækker den intense, rige kaffesmag – den anden halvdel foretrækker en mere rund og mild kop kaffe. Mange tror fejlagtigt, at man kan få en mere intens kaffesmag, hvis man bare putter mere kaffe i koppen – men det ødelægger faktisk bare smagen. Derfor er den nye Gold Black naturlig stærkere. Jeg troede at den ville være for stærk for mig, men den er blevet min nye favorit, selvom jeg igennem mange år har været glad for den almindelige Gold. Jeg har faktisk haft den med mig på arbejde, så glad er jeg for smagen.

I forbindelse med mit ambassadørsamarbejde har jeg fået lov til at udlodde 2 gange ½ års forbrug af Nescafé! Vanvittigt! Du kan vinde et halvt års forbrug af instant kaffe hvor du får mulighed for at drikke Nescafé Gold og den nye Gold Black. Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar hvor du skriver hvem du godt kunne tænke dig at drikke en kop kaffe med og hvorfor. Held og lykke!

Sponsoreret indlæg

69 kommentarer

 • Marianne Tang

  Jeg ville drikke kaffe med min skønne læsegruppe ☺️ Vi er alle kaffeelskere som sætter pris på en rigtig god kop kaffe og masser af gossip og grin 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Da jeg var lille og var på ferie hos min farmor og farfar, lavede min farmor altid en kop kaffe med masser af mælk og sukker til mig om morgenen. Jeg kunne egentlig ikke lide det, men drak det fordi det var sådan det var, når jeg besøgte dem. Og det var så hyggeligt:-)
  Nu elsker jeg kaffe og drikker mange kopper om dagen. Jeg ville ønske, jeg kunne drikke en kop kaffe med min farmor igen – nu hvor jeg godt kan lide det. Jeg savner min farmor langt ind i sjælen selv om hun har været død de sidste 15 år. Og jeg kunne virkelig godt bruge hendes råd og vejledning lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg lave to dejlige kopper kaffe og dele med min kæreste en tidlig morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Matilde,

  Jeg ville drikke en kop kaffe med mine forældre. I min kop skulle der dog være te, da jeg ikke kan lide kaffe. Derfor ville jeg også give det halve års forbrug af kaffe til mine forældre, som sætter pris på en god kop kaffe og den hygge der ofte følger med.
  Jeg er sikker på, at de ville blive glade for gaven!

  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hov, jeg glemte forresten at spørge om, hvornår du finder en vinder af konkurrencen – synes ikke det fremgår af indlægget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville drikke kaffe med de skønneste kollegaer. Vi er forsynet med ikke-velsmagende automatkaffe på arbejdet, så jeg er sikker på at vores møder vil få et kvalitetshop på kaffefronten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville drikke en dejlig kop kaffe med min veninde, da hun er en fantastisk veninde, og der er altid en anledning til at drikke kaffe med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville drikke kaffe med min far, hvis jeg vandt! Han er nemlig den eneste herhjemme (udover mig selv) der drikker kaffe. Og vi er storforbrugere af nescafé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise R

  Jeg ville dele kaffen med min studiegruppe, da jeg endnu ikke har styr på, hvor meget der skal i stempelkanden, når vi ses fire mand! Derfor er instant genialt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har det på samme måde som dig med kaffe og drikker selv primært Nescafe Gold, men det er som om mange ikke synes, det er “rigtig” kaffe… Hvad fanden, jeg kan lide det 😉 Jeg ville nok dele vidt og bredt ud til mine gæste generelt, men især min gode veninde, der drikker kaffe i spandevis ville jeg nok dele en del kopper med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Lund

  Med det halve års forbrug var der mange jeg gerne ville drikke kaffe med. Men hvis jeg skulle vælge én, må det blive min mormor, som jeg sætter så stor pris på at jeg stadig har. Det er virkelig fantastisk at se det menneske jeg forgudede som barn med ‘voksne øjne’ og lære at hun er et klogt, forstående og optimistisk menneske, som man bliver glad af at være sammen med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville drikke en kop kaffe med min søde mødregruppe – jeg er flyttet under min barsel, men tager stadigvæk i mødregruppe 150 km væk! Vores barsler er snart slut, og jeg vil SÅ gerne holde kontakten med dem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil gerne drikke kaffe med mine forældre. Jeg forbinder altid weekendmorgener hos mine forældre med filterkaffe fra den gode Moccamaster tilsat god tid til avislæsning. I dag drikker jeg 2-3 kopper om dagen og Nescafé er favoritten indenfor instantkaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville drikke en kaffe med alle de venner som jeg ikke altid når at få set i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Da jeg arbejdeder som sygeplejerske og derved har meget skiftende vagter elsker jeg min kaffe dels ved de tidlige morgenvagter eller ved de lange nattevagter. Jeg vil gerne dele en kop kaffe med mine kære kollegaer jeg ved der som jeg har årene fyldt med kaffen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg vil drikke nescafé med min mor, det er vores yndlingskaffe. Vi smuglede to store glas ind i USA da vi ville være sikre på at kunne drikke ordentlig kaffe på vores ferie;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Ligesom dig drikker jeg også kaffe for hyggens skyld, så jeg ville bestemt invitere mine veninder over til hygge med kaffe og måske kage. Dog kan der også godt ryge lidt kaffe ned, hvis jeg har sovet for lidt/ dårligt.
  Hvor er det fedt at du er blevet ambassadør og tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil gerne drikke kaffe med min bedste veninde. Der er intet bedre end at få vendt verdenssituationen over en kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Et halvt år! Helt sikkert! 😀 Jeg er ligesom dig. Kaffe herhjemme er i pulverform, men hvis det skal være ekstra lækkert smutter jeg på café. Jeg ville helt sikkert drikke en kop kaffe med mine forældre lige nu, hvis jeg kunne. Vi bor langt væk fra hinanden, så vi ses ikke så tit. De knuselsker virkelig det sorte guld! Jeg kender ingen mennesker som drikker ligeså meget kaffe som dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg lærte at drikke kaffe lige inden jeg mødte min kæreste.
  Vi nyder gerne weekendmorgenerne med en kop kaffe eller en eftermiddag efter job, hvor vi lige har kvalitetstid.
  Når en god ven eller veninde kommer uanmeldt forbi, er en kaffe altid på bordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Et halvt års forbrug af neskaffe – helt sikkert! 😃 Netop nu ligger jeg i min seng, og prøver at tage mig sammen til at gå ned i netto og købe min sædvanlige nescafé gold. Jeg er nemlig (gisp) løbet tør og kunne rigtig godt drikke en kop god kaffe med mælk, tænde for radioen, sidde i sofaen og nyde en god påskemorgen i mit eget tempo.
  Jeg ville drikke kaffe med min mor. Hun er lidt blevet skilt efter 33 år, og er igennem en lidt turbulent periode, hvor hun netop fået sin egen lejlighed, som hun er igang med at indrette. En kop kaffe med hende og en hyggestund ville være dejligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville invitere min far og lillebror på en kop Nescafé, da de begge er kaffe”snobber” og trænger til at blive hevet ned på jorden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil uden tøven drikke kaffe med min veninde Tina. En veninde som også er blevet min familie. En veninde som kan få mig til at smile og sætte pris på mig selv når hele verden vælter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Jeg ville drikke en kop kaffe med min søde mand. Jeg ved, det nok er en kliché, men jeg er lige startet på mit drømmestudium: Jordemoderuddannelsen. Jeg er konstant væk, min skole ligger langt væk, når jeg er i praktik, arbejder jeg hele tiden (også om natten) og kommer hjem og er død smadret og vildt optaget af mit eget. Jeg ville bruge en kop kaffe om dagen sammen med min mand til at komme ned in gear, få takt rigtig godt med ham, mens jeg kigger ham dybt i øjnene 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg vil drikke min morgenkaffe med mine søde kat som jeg gør hver morgen : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Jeg ville gerne drikke en kop kaffe med de fleste! Det er den ideelle årsag til at ses om det er gamle eller nye veninder og jeg elsker kaffedates! Ude såvel som hjemme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Harmsen

  Jeg ville drikke kaffe med min søde far, som jeg desværre ser alt for lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Gud, hvor lækkert!
  Jeg vil drikke en god kop kaffe med min søde veninde, som lige er flyttet ind i opgangen ved siden af mig og nu er blevet min yndlingsnabo. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra S.R

  Jeg ville drikke en kop kaffe med min veninde, som har boet i udlandet de seneste 2 år. Vi plejede at mødes til en gåtur og en kop kaffe hver eneste søndag. Det er det hyggeligste i verden, og jeg elsker den tradition. Så det bliver dejligt, når hun kommer hjem til sommer, og vi kan drikke kaffe sammen igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med min kære mor. Hun er der altid for mig og er min bedste veninde fra en anden generation (hvis man kan kalde det det). Når jeg er sammen med min mor, kan jeg være 100% mig selv, og vi griner og hygger os altid sammen 😀 og så deler vi samme forkærlighed for kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Frier

  Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med min mor og far. Jeg er flyttet hjemmefra, og ser dem ikke så tit mere, så det ville være dejligt at kunne invitere dem på en kop kaffe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville drikke en kop kaffe i min nye lejlighed med min mor <3 Fordi hun altid er der for mig, og fordi hun får abstinenser og migræne af ikke at drikke kaffe, og det griner jeg stadig over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville drikke en kop kaffe med min venindeflok fra folkeskoletiden. Vi alle sammen elsker kaffe, og så ville det jo være en god grund til at ses igen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med min farmor når jeg skal over og besøge hende i midten af april. Jeg elsker hende rigtig højt og vi har det altid hyggeligt sammen, så at dele en kop lækker morgenkaffe med hende ville ikke være så ringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg ville drikke kaffe med min gamle studiegruppe. Vi ses heldigvis stadig jævnligt, selvom vi er færdiguddannede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg elsker også kaffe, og særligt nescafe 🙂 Jeg ville drikke en kop kaffe med min dejlige kæreste, som også er en ligeså stor kaffedrikker som mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med min kære mor. Hun er den største kaffe-holikerpå denne jord, og har formået at vågne op om natten med abstinenser, hvis hun ikke har fået sin aftenkaffe (vi snakker tømmermændslignende tilstand med opkast) Dét mobber vi hende lidt (meget) med. For hendes skyld vil jeg dog gerne forebygge det, og derfor skal jeg vinde kaffen 😄 Jeg vil nok også beholde lidt af det selv, da jeg selv sætter pris på et par kopper kaffe om dagen. Og faktisk kan jeg aller bedst lide instant kaffe, selvom mange ryster på hovedet over det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Min ven Joakim, fordi han har krøller og er skide sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Jeg ville gøre et seriøst forsøg på at blive voksen (aka lære at drikke kaffe), og nyde en kop kaffe sammen med min kæreste, som altid har ELSKET kaffe. Kan godt fortælle dig at man får mange sjove blikke når man som ny-udannet læge midt på en hård nattevagt fortæller ens kolleger, at man endnu ikke har lært at drikke kaffe😬 Jeg MÅ have det lært😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Med mine forældre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bor på kollegie, hvor jeg dagligt hygger med kaffe med 2 søde venner, og skiftes til at tage kaffen med. Ville elske at kunne byde mine søde kollegievenner på kaffe lidt oftere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  What en vild konkurrence!! Jeg elsker kaffe, drikker en kop hver dag, altid instant. Hurtigt, nemt og ja – det er faktisk lækkert! Jeg vil byde min gode veninde på kaffe. Hun er også vild med kaffe, men er overbevist om at kaffe på kaffekanden er bedst! Måske jeg kan få overbevist hende om andet med denne nye nescafé? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville drikke den i selskab med min kat til ære for vores daglige morgenritual. Katten på skødet, og mig med den første kop kaffe i hænderne.

  Jeg er storforbruger af kaffe, og kan sagtens drikke tre kopper lige inden sengetid og sove som et barn. Så der er ikke så meget koffein-kick tilbage, men så er det jo fint, at jeg elsker smagen, duften og oplevelsen af en god kop kaffe.
  Jeg begyndte som de fleste med at putte mælk og sukker i, men nu er min favoritversion sort og så stærk og fyldig som muligt.

  Mit morgenritual med kaffen (og katten), hvor jeg sidder helt stille med altandøren åben og tager bare 5 min for mig selv, er et jeg ikke ville være foruden. Det giver en fantastisk start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Åh en hyggelig konkurrence – kaffe er jo oftest noget man hygger med! Jeg ville dele kaffen med mine forældre, jeg nyder at hver gang jeg er hjemme er det en eftermiddagstradition at nyde en kop kaffe efter min mor og far har fået fri og er kommet hjem. Så får vi lige vendt dagens begivenheder, og slappet af inden motion og madlavning går i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil drikke kaffe med min søde veninde – vi har nu 3 år ses hver onsdag, for at drikke kaffe og sladre, så det kræver altså en del kaffe at opretholde den aftale! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Jeg er nybegynder i at drikke kaffe, men det kaffe, jeg har startet med og stadig er mest vild med et netop nescafé – for så kan jeg nemlig bedre selv bestemme styrken af kaffesmagen 😉 Jeg ville invitere min lillesøster på kaffe og lave nogle forskellige kaffedrikke både varme og kolde, så hun forhåbentlig også snart lærer at drikke kaffe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Sammen med min skønne kæreste Amar. Vi elsker en god kop kaffe. Jeg elsker nescafes latte machiatto, og har den altid i mit køkkenskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville dele det med min kæreste. Han har drukket kaffe i flere år og drikker dagligt enten nespresso eller nescafé. Jeg er tilgengæld en newbie, med masser af mælk og sukker. Haha! Derfor ville jeg gerne drikke det sammen med den jeg er allermest tryg ved at skulle lære mig op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Det ville være perfekt! Som dig elsker jeg smagen af kaffe god det bliver nemt 2-3 kopper OL dagen. I sær er det hyggeligt at drikke en kop godt kaffe med gode veninder eller familie 👏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg vil dele en hyggelig kaffe-oplevelse med min veninde. Vi skiftes til at lave en termokande med kaffe og så går vi tur rundt om søerne. Når vi er halvvejs rundt om alle søerne, så plejer vi at sætte os på en bænk og nyde en kop kaffe – virkelig hyggeligt! Når jeg har termokanden med, så er kaffen altid lavet på nescafé, så et halvt års forbrug ville bestemt falde i god jord 🙂
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Super fedt samarbejde. Jeg elsker når sponsorerede indlæg ligefrem bliver inspirerende! Jeg ville drikke kaffe med min søde veninde, O. Hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg dele lidt af præmien med hende også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil drikke kaffe med min mor… Efter et lille årstid med stress i familien og andre uforudsete ting har der ikke været så meget tid til mor og datter-hyggen… Kaffe, grin, kram, snakke og en kop kaffe hjemme i sofaen eller i en termokande på en gåtur i skoven. Det kunne jeg godt bruge noget mere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Min kæreste fordi vi begge nyder kaffe – især om morgenen 😀
  Dog ryger der et par ekstra kopper ned i eksamensperioder, hvilket egentlig bare er herligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Min mor er tosset med nescafe, så skal selvfølgelig drikke en kop med hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke E

  Jeg prøver lige igen 🙂
  Som kommende (efterskole)lærer er kaffe en essentiel del af hverdagen (nogen siger, at det er en skrøne, men tro mig – den er god nok) 😉 Desværre er det ofte maskinkaffe som har stået for længe i kanden og blevet lunken og bitter. Derfor drikker jeg instant kaffe – Varm og perfekt doseret (Y)
  Jeg vil dele kaffe med kommende kolleger der, ligesom jeg, ikke rigtigt fungerer før den første kop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Hvarre

  Jeg vil drikke kaffen med min kæreste. Da vi begge har en ret travl hverdag med studier, arbejde og træning, prioritere vi at starter hver dag med at drikke en kop kaffe sammen, da det tit er det eneste tidspunkt på dagen, hvor vi har tid til bare at nyde hinanden. Derfor vil en sådan gevindst passe perfekt til os, så vi kan bibeholde vores hyggestund uden at købe os fattige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville nyde at drikke en kop kaffe med min søde mor. Vi kan snakke om alt mellem himmel og jord over en god kop kaffe – og det sætter jeg pris på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville drikke kaffe med min kæreste og nyde de små øjeblikke i hverdagen – Fordi kaffe altid udgør optur på en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Matilde.
  Jeg har efter 3,5 år i boligjunglen endelig fået de 2 dejligste roomies nogensinde. Vi har alle travlt ugens 7 dage, men gør en dyd ud af at drikke en kop hurtig kaffe når tid er, inden næste mand er ude af hytten igen. Med et halvt års forbrug af kaffe vil der helt sikkert gå sport i at finde endnu mere tid til hinanden, og den tanke er jeg ret vild med. Oveni går vi ind i bachelorskrivning efter sommerferien og jeg vil elske at kunne præsentere dem for muligheden for kaffe i drop <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg plejer ellers aldrig at deltage i “give aways” Men kaffe, hey så er jeg på! Min mand igennem 7 år er lige ved at lære at drikke kaffe, så vil helt sikkert dele med ham 😉
  X’er for at jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Nielsen

  Jeg ville drikke en kop kaffe med min elskede mor og elskede storesøster. Vi har været så meget igennem med tabet af min far, så vi kunne i den grad bruge en tøse-hyggestund med en god kop kaffe. Måske vi ville spise et stykke kage til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg vil drikke en kop kaffe med min søde lillesøster. Hun er flyttet til Aalborg, og vi ses alt for lidt nu. Det er perfekt med en kop kaffe i hyggestunder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Jensen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at drikke en kop kaffe med min bedste veninde, vi har begge et travlt liv og derfor elsker vi at sætte os ned og indhente alt de vi ikke har fået snakket om siden sidst, når vi endelig får fundet en dag i vores kalender hvor vi har mulighed for at tilbringe lidt tøse tid sammen <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone RS

  Jeg ville drikke kaffe med brugerne på det værested hvor jeg er frivillig fordi kaffe er en god ting at samles om og skaber hygge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med min søde søster, da vi begge lige har lært at drikke kaffe 😀 Så det ville passe perfekt med en masse kaffe til os og ville glæde mig til at smage den nye variant 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ville elske at vinde det til specialekontoret, hvor min veninde og jeg sidder og knokler de næste måneder. Vi er i forvejen storforbrugere af Nescafé, så et halvt års gratis forbrug ville virkelig være toppen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig en god kop kaffe med min efterskoleveninde, Maria. Vi har brug for en lang hyggestund til at få samlet op igen, efter et par måneder med en stresset hverdag i hver sin ende af landet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Skip

  Jeg ville gerne drikke kaffe med min kæreste :-). Han har, i det sidste stykke tid, haft utroligt meget at se til med sit kandidatstudie og sit frivillige arbejde, hvilket har betydet lange dage, hvor han har været væk hjemmefra. Han(og jeg for den sags skyld) er kæmpe fan af Nescafé, og jeg ved, hvor højt han ville sætte pris på, hvis vi vandt et halvt års forbrug af Nescafé herhjemme. Vi nyder, at tage en halv til en hel times “fri” (gerne dagligt), hvor vi nyder en god kop kaffe og får vendt hverdagens finurligheder :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid J

  Min mor og hun fortjener det (og hun drikker mange kopper om dagen!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du bor alene når..