Jeg frygter altid det værste

Påskekonkurrence: Vind 20.000 kroner til Club La Santa

Skærmbillede 2016-03-29 kl. 13.48.35

Sponsoreret

Jeg har drømt om at komme til Club La Santa i mange år. Sidste år var jeg lige på nippet til at få overtalt mine forældre til at tage afsted med mig. Jeg prøver stadigvæk at overtale dem. Club La Santa er paradis for træningsidioter som jeg. What’s not to like? Solskin, mulighed for at svede og blive stærkere OG få en tan imens. Og bliver det for varmt, kan man altid dyppe sig i poolen. Jeg tror jeg ville elske det for vildt. Jeg må og skal derned en dag. Med eller uden mine forældre. I Form har lige nu en lækker konkurrence kørende, hvor hovedpræmien er 20.000 kroner til Club La Santa! Derudover kan du vinde præmier fra blandt andet Kari Traa, Garmin og Origins. Du deltager via sms og det er lige til at gå til:

  • Send en sms til 1919 med teksten “IFORM” (det koster almindelig sms-takst at deltage),
  • Du kan også deltage her!
  • Du deltager ved at skrabe et virtuelt skrabelod og du må deltage én gang om dagen.

 

Du skal være 18 år for at deltage. Læs betingelserne her.

Skærmbillede-2016-03-19-10.39.11

Held og lykke! Send lige et billede, hvis du er den heldige som ender på Club La Santa i solen!

Sponsoreret.

1 kommentar

  • Du SKAL altså love at forkæle dig selv med en tur til Club La Santa på et eller andet tidspunkt! Det er en af mine yndlings destinationer og vi er kommet der ligeså længe jeg kan huske – sport, natur og de sødeste mennesker samlet på et sted – I LOVE IT! :*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg frygter altid det værste